onsdag den 26. juni 2013

Prada: Sort med hvide blomser


Prada passede ind i flere af de helt store trend-kategorier for foråret 2013... Den var grafisk med flere looks i sort og hvid; den var inspireret af asien; den var havde en 1960's MOD feeling. Der har derfor været Prada looks i snart sagt alle modeserier hele foråret.... Som sædvanlig. Miuccia Prada rammer altid noget i folk. Hun går ret intellektuelt til værks med mange referencer og overvejelser bag hvert design, selvom tøjet som regel er ret lystfyldt og legende. Der er altid masser af sjov for fotograferne og stylisterne, når de får lov at bruge tøjet i modeserier efterfølgenmde. 

Det er ikke alt, der vil fungere i den virkelige verden. Faktisk består Prada kollektioner ofte af tøj, som folk uden for modeverdenen ikke forstår. Jeg tror, at Elle Fanning følte sig meget smart, da hun troppede op i Prada fra top til tå tilbage i november , men skoene fra denne sæsons Prada fik ikke meget kærlighed fra især den del af folket, som mener, at mode handler om at se godt ud og fremhæve sine gode sider. Link. Det, tror jeg, slet ikke er Pradas filosofi. Man må godt tage chancer, have det sjovt, klæde sig på for sin egen skyld, udstråle mere og andet end skønhed med sit ydre... Det er tit ugly-fab. Ikke at forveksle med tacky, for Prada er alt andet end tacky. designeren interesserer sig bare ikke så meget for klassisk sex appeal og the male gaze, som hun gør for at tage koncepter og vende dem op og ned, så det umuligt grimme bliver muligt pænt!

Men disse trøjer og jakker er nu rigtig flotte ... og kan snildt bruges om vinteren. Faktisk virker materialet meget vinteragtigt... Jeg har hørt, at det er fordi, at moden ikke længere er så årstidsbaseret.. at tøj skal holde mere end en sæson... men det tror jeg ikke rigtig gælder for Prada. Jeg tror bare, at Miuccia designer det, som hun har lyst til...

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar