fredag den 11. juli 2014

Bluse fra Weekday Collection


I sidste uge lod jeg mig friste til at købe denne blå strik fra Weekday Collection. Den var blød og pæn og dejlig lang og kunne derfor bruges med en nederdel som her: Jeg trækker trøjen så langt ned over den korte nederdel, at kun de sidste 7-8 centimeter af skørtet stikker ud under blusen. Det look kan jeg helt vildt godt lide. Trøjen har sølvtråde syet ind i nogle ribbede kanter på ærmer og nederst på trøjen. Ellers er den bare dejlig navyblå. Den er i fint, tyndt strik. Jeg kommer til at bruge den meget.

Collection-linjen i Weekday er min favorit. Jeg er egentlig ikke så meget til Weekday længere, fordi alt er så 90'er retro teenage style, men jeg kan en gang i mellem godt finde lækkert basis i Collection-linjen. Materialerne er gode og snittet lidt mere klassisk. Når der så er udsalg, kan man gøre gode køb, for Weekday er gavmilde med rabatterne. 

Jeg kiggede også i herreafdelingen, hvor man tit kan finde lækkert strik. Især hvis man godt kan lide det lidt oversize boyfriend-look, hvilket jeg kan. Her var der 75 % på en del lækre ting fra Collection-linjen. Jeg var lige ved at købe en cardigan og en trøje til mig selv, men til trods for heftige rabatter, så har jeg ikke råd til at klatshoppe. 100 kroner her og der løber op i sidste ende. Så jeg stoppede mig selv.

^Det blev ikke hovedløst med vilje, men jeg kan stadig ikke helt finde ud af at lave gode billeder med selvudløser på mit nye kamera. Billederne er ikke fra i dag - dagen i dag er for varm til strik!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar