mandag den 14. juli 2014

Inspireret af Guccis efterårskollektion


Jeg er ikke rigtig begyndt at tjekke efterårssæsonen ud endnu, men husker fra modeugerne i februar og marts, at Gucci viste de smukkeste efterårspasteller (en smule falmede frem for forårsfriske og klare) og virkelig smukt skårne klassiske looks med referencer til 60'erne og 70'erne. Farvenuancerne er lige i øjet. Jeg kan mærke, at jeg går og kigger efter lignende nuancer, når jeg kigger på tøj i øjeblikket. Rosa og laksefarvet, der hverken er for skarpe, for friske, for lyse, for mørke, men helt perfekte. 
Når jeg har kigget på kjoler til alle bryllupperne denne sommer, så har jeg forgæves sat næsen op efter netop blå, grøn og mint nuancer som i denne Gucci-kollektion. (Desværre så er 70 % af alle kjoler sorte eller hvide, hvilket ikke dur til brullupper. De resterende 30 % bliver så fordelt på alle andre farver, og at finde en pænt skæret kjole i den rette nuance har været en umulighed) Hos Gucci får man en lyseblå og mint, der ikke virker alt for girly og prinsesseagtig, fordi de er falmet lige præcis nok til, at voksne mennesker også kan bære farverne. Mine tænder løber i vand ved synet af farverne.
Jeg håber, at denne Gucci-kollektion bliver "kopieret" af H&M Trend. De kunne, tror jeg, få noget godt ud af denne kollektion som inspiration. Desværre vil end ikke de bedste street-kæder kunne komme i nærheden af den samme lækre, lune, skarpe, crisp kvalitet som Guccis looks. De kræver en forarbejning af luksusmaterialer, som ikke hænger sammen med deres forbrugeres pengepung. 

SE ALLE BILLEDERNE EFTER HOPPET












2 kommentarer:

  1. Jeg er normalt ikke Gucci-pige, men tak fordi du omvendte mig! Nu er jeg jo en sort/hvid type, men farverne - åh, farverne! De er SÅ smukke. Og så ovenikøbet i de flotteste 60'er-snit..... I die <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, nej, jeg ser heller ikke mig selv som en Gucci-pige, men synes nu faktisk chefdesigner Frida Giannini gør det ret godt. Hun er knap så sexy material girl som dengang med Tom Ford, og det kan jeg godt lide. Og farverne kan man jo sagtens nyde - også selvom man selv ender i sort og hvid:)

      Slet