lørdag den 19. juli 2014

What's up with the Knit Look (with flared knit pants)?


Jeg ved ikke med jer, men jeg blev meget forvirret under vinterens modeuger (der præsenterede det kommende efterårs kollektioner), da Céline sendte et par looks ned af catwalken, der kunne have været runaways fra Marc Jacobs' kollektion vist et par uger i forvejen? De lignede hinanden med andre ord.

Nå, men lidt research viste, at det strikkede look med strikkede trompetbukser er brugt og vist før (surprise, mode går i ring). Året forinden viste J.W. Anderson sin herrekollektion ss13 (nummer to fra venstre herover),og måske var det der, at både Céline (første fra venstre øverst) og Marc Jacobs (tredje fra venstre) havde fået inspirationen? Hans look er vitterligt det tætteste man kommer på en enægget tvilling af det modsatte køn...

Men Alexander Wang havde faktisk også gang i looket tilbage i vinteren 2010... Det var ikke en kollektion, jeg dengang brød mig særlig meget om, men den gjorde dog indtryk. Det er en af de Wang-kollektioner, jeg husker bedst... Måske er bukserne ikke helt flared nok ifh Céline og Marc Jacobs' looks anno 2014, men ideen kan sammenlignes... En lidt ældre kusine måske?

Men vi skal længere tilbage... Prada havde gang i et lignende look i sommeren 2008. Måske ikke helt det samme, men en cool storsøster, ikke? 
Så er det bare om der findes mødre og bedstemødre... Jeg tænker, at looket må have eksisteret i 1970erne et sted?

^Og så er der altså Marc Jacobs i dag... aw14

^Og bedsteveninden Céline... 
Hvad sker der? Plejer kollektioners looks at ligne hinanden helt så meget?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar