torsdag den 18. februar 2016

Netkjole i guld- eller sølvfarvet læder fra Miu Miu


Resort-kollektioner fylder mere og mere - både for modehuse og magazinerne. Resort kan også hedde cruise eller pre-spring, og de kommer i butikkerne mellem aw/fw (autumn/winter eller fall/winter) og ss (spring summer). Førhen plejede de at være mindre kollektioner med knap så mange fantasifulde påfund som de "større" kollektioner, og tit kunne de kaldes en form for appetizer i forhold til den ss-kollektionen.
Grunden til at kollektionerne ofte hedder resort eller cruise handler om, at de startede med at være sommerlige kollektioner om vinteren ment som ferietøj til de rige, der skulle mod varmere himmelstrøj i den koldeste tid. De skulle have mulighed for at købe sommertøj til formålet.
I dag lægges der mindre vægt på årstiderne og temperaturerne, når der kreeres kollektioner, og hos nogle af de store modehuse er "mellemkollektionerne" efterhånden lige så vigtige som "hovedkollektionerne". De sælger tit godt og hænger i længst tid i butikkerne.
I dette indlæg viser jeg en style fra Miu Mius resort-kollektion, og jeg kommer til at fokusere lidt på resort-kollektionerne i denne type indlæg i den næste periode. Der var nemlig nogle rigtig fine kollektioner i mellem.


SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
Ingen kommentarer:

Send en kommentar