onsdag den 28. april 2010

Ombre hair

Mange bloggere har spottet tendensen med "ombre" hår, som betyder noget i retning af, at man har to forskellige hårfarver, der glider ind i hinanden (aka en seriøse udvoksninger).
Jeg synes, at det ser sindssygt godt ud på fx Erin Wasson, Alexa Chung og Lily Aldridge. Derudover er det også en praktisk trend. Jeg har haft mit hår farvet adskillige gange, men er i gang med at vokse min egen farve ud. I stedet for at det ser dumt ud, så er det pludselig supercool?!? Mode kan dælme være behændigt!

//I love the trend with ombre hair. It is so practical when you as I have dyed your hair many times and wants to grow out your own colour. I do think it looks great on these young ladies.

billedkilder: google

2 kommentarer:

  1. ja, tænk at mode kan gå hen og blive helt praktisk.. jeg havde aldrig tænkt over det før, men det ser faktisk VIRKELIG cool ud!

    SvarSlet
  2. Spørgsmålet er selvfølgelig bare om det ser godt ud med udvoksninger eller om man skal til frisør og får lavet "ombre" hår, hvilket jeg forestiller mig ovennævnte kändispiger har været? Jaja, men det SER cool ud:)

    SvarSlet