fredag den 27. maj 2011

Klubliv







Hvem: Tha Bee & tha Boo
Hvor: Berlin
Men hvor i Berlin: Kreuzberg

Lørdagnat tog Bjarke og jeg rundt i byen.
Vi startede på Paloma Bar på Skalitzer Strasse 135, 1. sal. Det ligger lige ved Kottbusser Tor i Kreutzberg og kan virkelig anbefales - særligt som startsted. Det er lille som en dagligstue, men hyggeligt. Musikken er elektronisk, men man kan sagtens samtale samtidig, hvilket er rart de første timer af en bytur;)

Næste sted blev Farbefernseher ligeledes på Skalitzer Strasse, men nr 114. Der var kø og fuldstændig mast indenfor. Der var en fest i gang, men selvom stedet var sejt and all that jazz, så var det ikke lige stedet for os den aften, så vi tog efter en times tid videre på Horst.

Jeg har kun taget billeder fra Horst Krzbrg. Klubben ligger lige ved u-bahn stationen Tempelhofer Ufer. Bygningen er rød og kan ses på sidste billede. Det var en stille aften, så der var ikke så mange mennesker. Musikken (elektronisk) var ellers god. De lukkede arealet udenfor tidligt, hvilket ellers var et fedt sted, men det var også gode lokaler indendøre. Vores hofdrik den aften blev Vodka Redbull, hvilket ikke er lækkert, men en Berlinernat er lang, og der skal energi til!
Ps. Bjarke var vild med den røde bil!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar