lørdag den 28. juni 2014

Louis Vuitton efterår 2014-kampagne


Jeg plejer at gennemgå alle de store modehuses modekampagner, og det kommer jeg også til at gøre denne sæson, men Louis Vuitton får lov at få et indlæg alene... af flere årsager. 
For det første så er jeg helt bidt af en gal Louis Vuitton i øjeblikket: Jeg elsker kollektionen, og jeg har lyst til at kopiere især nederdele-looks'ne og i det hele taget være en Louis Vuitton-pige... Sådan har jeg sgu aldrig før haft det med det brand. Når jeg kigger på webshops og i butikker, så søger jeg helt automatisk efter højtaljede A-nederdele i den rette længde. Farveskalaen er også lige i øjnet. Materialesammensætningerne ditto. Jeg er i det hele taget bare fuldstændig og helt vild med første kollektion fra min designerhelt Nicolas Ghesquiere for Louis Vuitton.
For det andet så er kampagnen virkelig smuk. For det tredje så har Louis Vuitton hyret hele tre fotografer (Juergen Teller, Bruce Weber og Annie Leibovitz, så man skal næsten se flere end to billeder (som jeg plejer at have med, når jeg gennemgår kampagnerne). For det fjerede så er der faktisk hele to danske modeller med, Freja Beha og Kirstin Liljegren. So there you go.
Jeg har taget de billeder med, som jeg indtil videre er stødt på i en god størrelse og kvalitet... kan nok ikke lade være med at opdatere senere.

Til de bilinteresserede kan jeg fortælle, at bilen bag Freja på flere af billederne er en Maserati Boomerang konceptbil fra 1972. Der eksisterer kun én version i verden. Meget smuk bil!














Ingen kommentarer:

Send en kommentar