onsdag den 2. juli 2014

Mango viste efterårsmode på catwalken


Spanske Mango laver tøj i samme kvalitet og prisklasse som H&M, Zara, Weekday, Monki, Gina Tricot (plus/minus), så forventningerne er ikke ligesom når Prada eller Louis Vuitton inviterer til modeshow. Jeg forventer ikke nytænkning og avantgarde. Faktisk forventer jeg, at de er inspireret af de populære modehuse, fordi Mango blandt andet eksisterer for at give massen adgang til nye trends for færre penge. 

Fordi jeg faktisk har råd til tøj fra Mango, kunne et succeskriterium være, at de viser hverdagstøj, som jeg har lyst til at gå i - lyst til at købe nu og her - og som kan bruges mange gange... 
I så fald var Mangos aw14 show i går en stor succes i mine øjne. Jeg kunne sagtens se mig selv i det meste af tøjet til efteråret - eller til semivarme dage i sensommeren. 
Det var simpelt, behageligt og langtidsholdbart. Stylingen var chic og inspirerende. Mange ting har folk måske i forvejen, for formlen var ret meget Model Off Duty møder Isabel Marant møder franske moderedaktører, men basis skal jo også skiftes ud en gang i mellem, og der var også nogle lækre ting i gad godt have-kategorien såsom frakken herover, den rødternede strik nedenfor (fint med de vide bukser - hvem der bare havde modellens lange ben..), denen olivengrønne "skind"-nederdel og støvlerne så også rare ud. Og så er der alt det grå.. jeg elsker gråt tøj i forskellige nuancer og materialer, så jeps, jeg ville købe en masse, hvis jeg kunne... Take it kvaliteten ikke stinker fuldstændig.
Her er mine otte favoritlooks.

SE ALLE EFTER HOPPET3 kommentarer:

 1. Hvor har du fundet billederne henne?
  Jeg så godt, at de havde modeshow, men først efter det var sket. Og siden kunne jeg hverken finde video eller billeder. Jeg ville ellers gerne se hele (eller i hvert fald mere af) kollektionen. Elsker Mango!

  SvarSlet
 2. Jeg brugte billederne fra fashion gone rogue, men der er ingen video imbedded... showet burde dog ligge på youtube http://www.fashiongonerogue.com/toni-garrn-leads-pack-mango-fallwinter-2014-runway-show/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for link. Pæn kollektion ;-)

   Slet