tirsdag den 26. maj 2015

A walk in the streets


Billederne her er fra et par uger siden, hvor vejret var ret varmt. Jeg turde ikke tage shorts eller kort nederdel på, fordi jeg var bange for at fryse, men jeg havde heller ikke lyst til strømpebukser. Alternativet blev en lang kjole og lukkede sandaler. 
Kjolen er svært er fotografere. Sort tøj er aldrig nemt, og når det så er en semi-løs maxikjole, så ligner man hurtigt en sæk (pæreformet) kartofler på billeder, mens den i levende live er ret fin og på en eller anden måde også meget sexet. Når man bevæger sig, krammer den kroppen og man aner formerne bag den tynde silke. Hvis man skal fotografere kjolen, skal man sørge for at være i bevægelse. Står jeg stille, så får jeg det dårligt med min egen krop, når jeg ser billederne.
Kjolen er silkecrepe, hvis der er noget, der hedder det. Jeg har købt den i genbrug for nogle år siden, og den tidligere ejer har også brugt den godt. Den er ikke ny længere, men den er fin nok endnu. 

Jeg kom gående op ad Tordenskioldsgade og skulle møde Bjarke ved Løvbjerg. En unge, pæn mand spurgte mig pludseligt på gaden, om han måtte se mig uden solbriller, "Du er flot", sagde han så og gik videre. Jeg var lidt befippet bagefter. Det er ikke hver dag, at fremmede mennesker på gaden fortæller én, at man er flot og slet ikke pæne, unge mænd, hehe, men jeg følte mig helt ærlig ikke selv specielt lækker... Det var en af de dage, hvor man ikke har været i bad dagen før, og man føler sig lidt fedtet og knapt så lækker, og når jeg ser billederne, Bjarke tog på vej i skoven, så forstår jeg ingenting. Var fyren blind, tog han pis på mig, eller var jeg mere flot i virkeligheden?
I hvert fald er kjolen som sagt pænere i virkeligheden:)

For håret ER fedtet her. 
Solbrillerne er de solbriller, man lige nu får med, når man køber Costume. Jeg købte også bladet, sidste gang, der var solbriller med. De er fine at have på, men de går hurtigt i stykker. De ferskenfarvede, jeg har valgt i denne omgang, er dog stadig i ok stand.
Cardiganen købte jeg i USA tilbage i 2001!
Skoene er fra Zara, mens halskæden er fra H&M.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar