torsdag den 24. november 2016

Når jeg er udenfor og ikke skal fryse...


 Jeg har en stor dynejakke fra Monki, som efterhånden er 7 år gammel. Jeg er glad for den, for den er virkelig varm, men er den smart? Nok ikke i almindelig forstand, men det dælme også svært at finde tøj, som er megavarmt, og som er cool. I mine øjne.
Min hat fra H&M er 8 år gammel, og den er fantastisk, fordi den er varm og så føler jeg mig tit ret fjollesjov med den på. 
For tiden bruger jeg mit KenzoxH&M-tørklæde og taske, hvilket giver lidt sporty, street-y sass (sammen med mine pink strikhandsker). Mine Dr. Martens-støvler med fór varmer godt her om vinteren. Måske kunne jeg godt finde lidt varmere benklæder i dette tilfælde. Strømpebukser ikke nødvendigvis varmeste på blæsende vinterdage.

På billederne har vi været ude og spotte havørne på Fanø (vi kom lidt for tidligt her - i morgen prøver vi igen), så jeg har både kamera, kikkert og tasker til dem begge med. Jeg har ikke makeup på og jeg har lidt urenheder rundt omkring i mit ansigt, så det undskylder jeg. Også for render rundt og øjnene og et lidt surt udtryk... Især mit face herunder ser lidt surt ud, og det er ikke med vilje, for jeg står på en and! How cool is that?!!
Øverst er vi på østsiden ved Sønderho, hvor solen står lavt og giver alt den skønneste gyldne farve.

Ser I seje ud, når I er ude i vintervejret?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar