søndag den 17. januar 2010

Søndag

Ugens musik femmer:
1. Local Natives: Airplanes
2. The Drums: Let's Go Surfing
3. Marina & Diamonds: Mowgli's Road
4. Broken Bells: Vaporize
5. Beach House: Zebra

Info:
Jeg glæder mig sådan til at jeg skal høre Beach House på Loppen i næste måned. De er lige udkommet med deres tredje album Teen Dream, og jeg elsker stemningen. Det bliver fedt. Jeg håber, at der er nogle, der vil med!

Broken Bells' ene halvdel består af Dangermouse fra Gnarls Barkley. Den anden er James Mercer. Det er indie as in The Shins og lignende, men lyt alligevel til produktionen. Man kan godt høre Gnarls Barkley-lyden.

The Drums' nummer er langt fra kold dansk vinter, men det er også rart med lidt glad californisk sommer her i kulden..

Jeg har en lille svaghed for walisiske Marina Diamandis, der indtil videre kun har udgivet et par ep'er. Hun er pop i forlængelse af Florence & Machine. Nummeret hørte jeg i øvrigt forleden på p3. Hun kunne godt slå igennem i år, men jeg ved ikke om jeg får andre i omgangskredsen med på hende;)

Local Natives holder skovmandsskjorte-musikken levende og ligger i slipstrømmen af Fleet Foxes og deslige, men det er jo også rar musik og nummeret er lækkert!

2 kommentarer:

  1. Alle helt fantastiske numre! Skrev selv et indlæg om Marina & the Diamonds for et stykke tid siden, elsker hendes musik! Især sangen "I'm not a robot"

    SvarSlet
  2. Det var også I'm not a robot, jeg først faldt for. Det er godt nummer!

    SvarSlet