lørdag den 12. november 2011

Camilla Belle de Gucci


Skuespiller Camilla Belle (hvis film jeg aldrig har set - ikke en eneste) har en god deal med Gucci. Hun er blandt de allerførste til at bære straight off the runway-key-looks og har allerede haft to flotte Gucci-kjoler fra den kollektion, der først rammer butikkerne til foråret. Jeg er surprise-surprise rigtig glad for den del af Gucci-showet, der viste kjoler inspireret af Art Deco og 1920'erne og Camille Belle så fantastisk godt ud i en af de kjoler (nr. 2 billede).


Nederst er vi til en aller anden event, der har noget Gucci at gøre (who knows what?) hvor hele tre kändiser var klædt i Gucci-kjoler, der kunne være trillinger. For mig er der dog ingen tvivl om, at Camilla Belle blev tildelt den smukkeste kjole af de tre. Egentlig en smule underligt, da hun er den mindst kendte. Evan Rachel Wood har film som The Wrestler, Thirteen og Across The Universe på CV'et samt en rolle i True Blood. Hun er også kampagnepige for Gucci Guilty.
Zoe Saldana var med i Avatar, Star Trek, Centerstage og Colombiana, og derudover ser man hende uge efter uge på alverdens best dressed lister. Hun ser altid uhyggelig godt ud, men her bliver sat godt og grundigt af i svinget. Camilla flyver forbi de andre.

Åha, gid jeg kunne fejre nytår i den kjole. Den er AWESOME.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar