onsdag den 1. februar 2012

Gossip Girl findes stadig


Jeg følger stadig loyalt med i Gossip Girl, selvom min entusiasme langsomt er svundet ind til et absolut minimum. Jeg er ærgerlig over, at jeg har investeret så meget tid i et tv-show samt holder af nogle karakterer, som konsekvent bliver fucked over af det helt uduelige forfatterteam. Gossip Girl har alle dage været lige dele wack tøj, fornøjelse og rullen med øjnene. For tiden ruller jeg så meget med øjnene, at jeg helt glemmer tøjet. Fornøjeligt har det ikke været i lang tid. Jeg håber, at serien slutter med denne sæson, så vi kan få vores afslutning og komme videre med vores liv!!!!

SPOILERS: I denne uge blev Blair gift med Prins Boring fra Monaco, selvom hun i virkeligheden er forelsket i Chuck. Stadigvæk. Chuck og Blair har ellers ikke haft en eneste almindelig samtale i tre sæsoner. Kun melodramatiske Jeg-elsker-dig-men-det-går-ikke-med-os-to-selvom-vi-er-soulmates-samtaler.Yawn! De stak sådan set af sammen for nogle episoder siden, men så kom de ud for en bilulykke sådan lidt Princess Diana-style med paparazzier i hælene. Chuck lå i koma og var praktisk talt død, da Blair indgik en pagt med Gud (!)om, at hvis han lod Chuck leve, så ville hun holde sig væk fra Chuck. Chuck overlevede og Gud blev the Bad Guy (!!!), der nu holder Chair adskilt. For Blair er blevet katolik. Og har tabt hovedet. Blair tabte også sit barn.

Desværre fandt Prins Kedelig ud af på bryllupsdagen, at Blair i virkeligheden elsker Chuck, så nu er han blevet ond. De blev stadig gift, men nu vil han gøre livet surt for Blair... muuuuhahahaha. Evil stare. Blair bliver fortvivlet og ringer straks til Dan, som er hendes gode ven/stik-i-rend-dreng/logrende hundehvalp. Han er forelsket i Blair og redder hende for 117. gang. Der var en gang, hvor et forhold mellem Blair og Dan virkede som seriens redning, da deres banter er en af de mere fornøjelig ting i serien. Det har skriveteamet efterhånden også ødelagt. men anyways, Dan og Blair efterlader festen samt fortvivlede Chuck, der er kommet for at sige undskyld til Blair, og Serena, der lige har fortalt Dan, at hun elsker ham. Sikke noget rod, hva.
Imens er Georgina Sparks tilbage. Gaks og gal. Men der er mere: Serena har fået en fake-kusine. Dan har skrevet en bestseller, Nate er redaktør på et magasin og Serena er "hysterisk sjov" blogger a la Carrie Bradshaw. Blair er som skrevet blevet gift og er nu prinsesse (af Monaco uden at have været der?). De er i øvrigt alle 20 år i serien. Jeg elsker realismen;)
Lad os se på tøjet. De har om ikke andet stadig tøj på.

 ^Chuck og Nate er ved at udspørge Serena, om hun er klædt ud eller om bare har tabt hovedet? Serena griner koket og uforstående....

 ^Blair krammer med Vera Wang. Og Dan er ikke hendes gay stylist, som der bliver sagt i afsnittet. 

 ^Hvem kan holde øjenkontakten længst uden at blinke?

 ^Serena er forelsket i Dan. Hun er ved at tilbyde sig selv til Dan. Hun har derfor bundet en stor sløjfe om brystet. Unwrap me, please!

 ^Man skulle tro, at Nate havde lært at ældre kvinder udnytter ham. Her er han sammen med Elizabeth Hurley, som ligner the Dutchess rimelig meget (remember 2. sæson, hvor var Nate gigolo?). begge kvinder er maneating, scheming bitches. 

 Serena: Du ser wack ud, men du er også gravid. Blair. Hvad er din undskyldning? 

 Serena og fake-cousin. Ville du se sådan ud, hvis dit tøjbudget var uendeligt. Jeg ville ikke. Well, each to their own.

 ^Blair havde et par sane sekunder i dette afsnit, da hun var dødfuld... Højdepunktet i dette afsnit var Blairs læbestift. Hvor pæn er den farve ikke til hende?

^Guess who I am?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar