fredag den 9. november 2012

Sort panter


Det er altid delvist tilfældigt, hvad jeg tager på, men drevet af den "person", jeg har lyst til at være den dag. I dag havde jeg lyst til at være lidt mere dark... I don't know... mere cool(?) end i går. 
Og så har jeg som regel også en lyst til at udnytte hele garderoben. Altså få brugt noget af det, som jeg ikke bruger så tit (og nogle gange glemmer, at jeg har). 

 Jeg tænkte faktisk, at jeg ville have den sorte mini-nederdel på i dag, men var ved at tage cut-outs på i stedet, fordi jeg ikke kunne finde nederdelen. Jeg kom nemlig i tanke om et par billeder i går på nettet med sorte tights og afklippede blå denim shorts. Jeg kan godt lide det look. Gik alligevel efter den sorte nederdel efter et minuts "tænken" (jeg fandt den). Jeg fandt panter-t-shirten, da jeg egentlig ledte efter en helt sort t-shirt i skabet (ja, der roder). Prøvede min sorte silkeskjorte sammen med nederdelen og t-shirten og var tilfreds...
Nogle gange er der flere tanker bag. Nogle gange færre.

 Støvlerne giver tøjet noget ekstra. 
Støvlerne har rimelig høje hæle, men er helt vildt rare at gå med. Føler mig rigtig lækker, når man lige får den der ekstra gode holdning med hæle:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar