søndag den 15. juni 2014

Hej fra Northside


Jep, jeg ser fantastisk ud her.. Ej, jeg ser sindssyg grim ud, men jeg kan egentlig godt lide billedet... Billedet er fra i går, hvor vi slappede af (og sad lidt ned!) efter Asap Rocky. Vi fandt en grøn plet omme ved den lille P6 Beat-scene, hvor Nina Persson spillede. På daværende tidspunkt havde vi brugt mange, mange penge på øl (deraf mit fantastiske ansigt, tror jeg). Priserne er åndssvagt høje (jeg fik verdens mindste portion chili con carne i går til den nette pris af 80 kroner, yay), så festivalen ender med at ruinere mig... i det mindste i godt humør! 

I dag er jeg faktisk i okay forfatning. Havde det hårdere i går, selvom fredagen startede senere og sluttede tidligere. Vi droppede The National fredag, Bjarke og jeg, fordi vi frøs og var trætte... I går pakkede vi så to rygsække og havde dobbelt så meget skiftetøj med - man lærer noget hele tiden.
Men ja, det holdt hårdt at skulle ud af døren i går. Jeg var træt, og mit første indtryk af Northside var laaaaaaange køer, sindssyge priser, problemer med kreditkort, endnu længere køer til toiletterne, dyyyyyyre øl (der væltede ud over det hele konstant) og alt for meget snak under koncerterne...

 Lørdag var jeg åbenbart akklimatiseret. I hvert fald begyndte jeg tage køerne for givet, og så i stedet juble, når jeg fx kom på toilettet lige efter Mew uden kø og endda på et toilet med lys og håndsprit. Wuhuu.Vi passede desuden bedre på øllen i går. Vi stillede os bedre til koncerterne, så både lyden var bedre, og vi undgik for meget snak fra andre publikummer. Alt fungerede bare bedre, og lørdag havde vi en fest. 
Een laaaaaang fest.

Fx i en regn af konfetti under finalen til Robyn + Røyksopp.
(flere billeder en af dagene.... Nu skal vi lige tage os sammen om at komme afsted i dag - ender nok med kun at høre Arcade Fire og Rhye idag - måske lidt Queens of the Stone Age. Dropper formegentlig Pixies. Jeg har set dem før, og de spiller samme tid som Rhye)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar