tirsdag den 16. september 2014

Danske modeller på catwalken i London


London er ofte den modeuge, som de allerstørste modeller springer over, så det er til gengæld en god modeuge for bureauerne at teste sine uprøvede modeller eller give modellerne mulighed for en god start, fordi konkurrencen er lidt mindre i forhold til New York og især Milano og Paris.

Lad os se hvilke danske modeller, som kom på catwalken i London. Der var både nye ansigter og modeller, der også gik shows i New York samt et par modeller, som gjorde det fint sidste år. Fx Emilie Ellehauge herover, der for et år siden var en exclusive for Prada og sidste sæson gik for blandt andet Burberry. Denne sæson var hun igen på catwalken for Burberry Prorsum, som vel må være Londons bedste show at blive booket til.

Jeg opdaterer, hvis jeg finder flere danskere;)

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET

^Line Brems var en London exclusive for Christopher Kane og ligner næsten Cara Delevingne her. Sådan da.

^Kirstin Liljegren gik flere fine shows i London bla. var hun en del af Topshop Uniques eksklusive cast bestående af top-topmodeller.

^Mari Nylander for Erdem. Hun var Alexander Wang-exclusive i New York og ugens model på models.com, hvor man også kan læse et interview med modellen. Hun er tilsyneladende fra Roskilde.

^Emma Oak for Preen. Altid så fin på catwalken.

^Frederikke Sofie Falbe-Hansen for Paul Smith. Ved ikke lige, hvad hun kalder sig, for jeg tvivler på, at hun bruger alle fire navne som model?! Anyways, hun har gået en god håndfuld shows. Spændende at se, om hun også tager turen til Milan og/eller Paris. London var god mod hende.

^Sigrid Cold for David Koma

^Emily Astrup for Julien McDonald. Hun bookede flere shows. Ikke de meste prestigefulde, men stadig gode shows.

^Luna Schulze for Paul Smith. Endnu en model, jeg ikke har hørt om før, men som gik en 4-5 shows i London.

^Regitze Christensen for Simone Rocha

^Amalie Schmidt for Hunter Original.

^Augusta Larsen for Christopher Raeburn

^Emilie Frandsen for Mother of Pearl

^Astrid Eika for j js lee

Ingen kommentarer:

Send en kommentar