lørdag den 10. oktober 2015

Trend: Nose rings


Der er virkelig mange modeserier lige nu, hvor modellerne har næseringe. Mange af modellerne har næseringe i virkeligheden, som de også går med fx Melina Gesto her øverst og Daria Werbowy. 
Næseringen - om den er i midten eller i siden giver et rebelsk og cool udtryk, og lige nu virker næseringe til at være mere trendy end normalt.

Jeg har en veninde, der har en næsering mellem næseborene (som øverst), og jeg må sige, at hun skulle høre en del for det. Der var dem, der rent ud sagt ikke kunne lide det, men i det hele taget ville mange gerne snakke med hende om ringen. Hele tiden. Den sidder selvfølgelig også lige midt i ansigtet, så den er svær at undgå at se, når man snakker med hende. Det værste var dem, der ville røre den og bare gjorde det uden at spørge først. 

Jeg kunne ikke have en næsering netop af den grund. Jeg ville ikke gide konfrontationerne. En næsering i siden er mere normalt og nok lidt lettere at slippe afsted med uden alt for mange næsvise (pun intended!) kommentarer... Men i min familie er piercinger og tattoveringer stadigvæk et symbol på alskens dårligdomme - en kriminel løbebane og en lurvet personlighed, så man skal virkelig gide kampen, når man lader sin krop udsmykke, og så meget brænder jeg personligt ikke for hverken tush eller metal på egen krop, selvom jeg absolut ikke deler familiens fordomme.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
























Ingen kommentarer:

Send en kommentar