torsdag den 14. januar 2016

Mig og min næsten-nye ynglings Acne-knit


Jeg synes på den ene side, at det er lidt kedeligt at få penge i julegave, for når man er voksen og ikke længere får så mange julegaver, så kan det hurtigt blive nogle lidt kedelige gaver at pakke ud. 
Til gengæld er det pissefedt (intet mindre) at kunne gå ned i byen med sine mange nye sedler og kaste dem efter noget luksus. Når alt er på udsalg efter jul, så der ikke engang grund til dårlig samvittighed at all!

Pengegaver skal ifølge moi ikke bruges på støvsugeposer og afløbsrens. De skal ikke bare indgå i den almindelige husholdning, så det føltes som om, man aldrig fik en gave. Pengegaver skal bruges egoistisk på noget rart.
(Måske ikke dem alle sammen, hvis man er typen, der får kæmpe store beløb i tide og utide af rige familiemedlemmer... which I don't. Jeg snakker om de der mindre beløb, man får til jul og fødselsdage).

Mine julegavepenge blev brugt på denne grå strik fra Acne, som jeg fandt til 50%. Den var stadig dyrere end det meste tøj, jeg køber, men til gengæld er den så perfekt og dejligt, at min jagt efter lune store striktrøjer er færdig for denne gang. Jeg havde ellers brugt et par måneder på at prøve en masse strik, der altid kun var næsten rigtig. Denne her er rigtig rigtig!
Den er god til alle mine nederdele. I får den at se her på mig fra i søndags, hvor jeg dog har en af de mere kedelige nederdele på - en gammel blå sag fra COS, der er to numre for stor, og som jeg altid bukker i kanten for at gøre den kortere.

Jeg har selvfølgelig mine Dr Martens-støvler med for på. Jeg har stortset ikke gået i andet, siden jeg købte dem på Trendsales for en måneds tid siden. De er dejlige at have på.

2 kommentarer:


  1. Jeg kan godt forstå faldt for ACNE strikken. Den er så fin til dig. og ACNE laver de fineste strik.

    /Chau
    www.thetiger.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, hvor er du sød. Ja, Acne er virkelig gode til strik, men uden udsalgspriser er de dog out of my league.

      Slet