lørdag den 6. februar 2016

Fra Aros i onsdags...


Bjarke og jeg tog på Aros i onsdags, hvor de har åbent til 22. Det var sjovt. Den kinesiske udstilling lige nu er virkelig spændende - og underholdende på en måde, som kunst ikke altid er. Jeg bliver tit irritereret, når ser kunst, fordi meget kunst for mig føles prætentiøst, postuleret og søgt for ikke at snakke om de endeløse klicheér, mange kunstnere gentager igen igen (I get it, forbrugskulturen og forurening sucks!), men ikke denne gang. Jeg kan bedst lide, når værker virker umiddelbart visuelt på mig og ikke først skal tolkes ihjel, og de fleste værker i udstllingen var visuelt stimulernde og opfindsomme og flot lavet. Jeg kan nemlig også godt lide at være imponeret over selve håndværket, selvom det er håbløst gammeldags i vor tid, hvor "ideen" er vigtigere end udførelsen. Jeg er desuden let at imponere, hvis ting er store. Og der var mange store værker... Jeg er i virkeligheden en meget lidt raffineret kunstlurer!

Udover den kinesiske udstilling var der også en sjov og fin udstilling af Djurberg og Berg, som vi også havde det ret grineren over. Der var et par nye rum nede i kælderen ("De 9 rum" - som vist aldrig har været ni rum,og lige nu er syv rum), som jeg ikke havde set før, og som også var rigtig sjove. Læg mærke til hvor meget, der er sjovt på Aros?! Vi var selvfølgelig også oppe en tur i regnbuen øverst, og det var første gang, jeg var der i mørke. Rigtig cool. 
Jeg tog en masse billeder fra den kinesiske udstilling, som I kan se nogle af nederst, hvis I klikker videre..

Først lige et par billeder af mit tøj - this being an fashion blog and all!
Jeg ser lidt frumpy ud øverst - let's blame it on the photographer (Bjarke!!). Jeg er i sorte skinny jeans (selvom Vogue UK skriver, at skinny jeans are so over) og min Acne-trøje, jeg skrev om i sidste outfit-indlæg. Jeg bruger den hele tiden, så I er ikke gået glip af de vilde outfits, selvom det er nogle uger siden sidste billede. Jeg er helt tosset med den. Den er så blød og varm og praktisk med den høje hals. Dens pasform er lidt speciel, så man ser sikkert lidt fjollet ud især på billeder en gang i mellem.
Tørklædet er pashmina, købt i genbrug, og støvlerne er dr. martens, købt på trendsales. Tasken er fra H&M, købt i Paris i 2004, tror jeg. 


Nedenfor ser I mig udenfor vente på bussen. Hatten har jeg to af, fordi jeg fik min fars, da han døde. Vi havde delehuer i en kort periode, og denne hue minder mig helt vildt om ham. Jeg fyldes altid med en hel enorm ømhed og kærlighed, når jeg tænker på min far, hvilket fx er lige nu, så giv mig lige et par sekunder....................Suk.
Bjarke syntes, at huen fik mig til at se total fjollet ud. Han går meget op i, at ting matcher, hvor jeg godt kan lide at tilføre elementer, der stikker lidt ud... og af!
Jakken har jeg vist haft i et par år. Den var en tilbudsjakke fra H&M. Jeg bruger den en del. Den er egentlig ikke varm nok som vinterjakke, men da min striktrøje er ultravarm, så gik det okay. Onsdag var ikke så kold igen.


SE FLERE BILLEDER EFTER HOPPET

^Lad os bare lige se, hvad det egentlig var, jeg kiggede på...

^For jer der ikke kender Aros, så er her et billede er noget af den indvendige arkitektur.

^Xu Bings tigerskind af cigaretter er flot og imponerende og sjovt og tankevækkende. Fra den anden side var farven lidt anderledes...


^Bjarke kigger på billeder... Kunstneren her har malet efter gamle b/w fotografier.

^Installationskunst... stofkonfetti i især denim sammen med nogle bomber... Det kan man jo så tænke over.

^Jeg ved ikke helt, hvad disse ting skulle betyde eller hvad relationen mellem kunstværkerne på væggen og disse ting var, for... ja, jeg gad ikke lige læse alting i pamflettet/på væggen, men jeg ved, at jeg er helt vild med klassisk blomstret, kinesisk tapet i øjeblikket og fuldt ud forstår, hvorfor det er blevet moderne. Især tyrkis og gul som I kan se her er fantastisk...

^Porcelæn med guld... Det er pænt.

^Ai Wei Weis bambusmand hang der stadigvæk - han har ellers været ude og sige, at han ville have sit kunstværk tilbage, fordi Danmark er onde ved flytninge. (Bambusmanden har en tissemand, thi hi)

^Kæmpestor og kæmpesjov.

^Bjarke, Boy og faldskærme!

^Fra den anden ende...

^Kinesiske borde med flag og en tegnefilm...

^Bjarke beskuer kunst...


^Kinesiske turister dyrker "natur".

^Billede... ligner et still billede fra en Disney film... bortset fra manden. Nøgen, tattoo... lever han mon?

^Lysekrone... med fake overvågningskameraer af tomme flasker...

^trompe l'oeil maleri

^Kanin:)

 ^Bjarke kigger på små billeder...

^...og dette er et af dem!

^Bricks and bones i porcelæn

^Billede

^Aarhus i en kuffert!

^Og lige et sidste af en hit Bjarke i regnbuen:)

2 kommentarer:

 1. Den strik er simpelthen så pæn! Hvis den ikke var så dyr og var lidt lysere (den bliver for mørk til mig) ville jeg SÅ gerne have den selv.... Godt køb.
  Og Aros ser i øvrigt fedt ud. Kommer dog desværre ikke lige forbi (bor i Kbh og har stort set aldrig ærinder i Jylland)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, ja, jeg synes også, at strikken er pæn:)
   Jeg er glad for at vi har Aros her i Aarhus, for jeg kommer omvendt ikke så tit forbi museerne i Kbh, så jeg forstår dig godt.

   Slet