søndag den 16. august 2009

søndagsmusik

I dag bliver fem på en søndag uden billeder. Sådan er det.

1. Bobby Brown med Two can play that game
- Min kæreste genopdagede nummeret for noget tid siden, og siden har det været en fællesbanger, som kan spice enhver festlig lejlighed op.

2. Bob Dylan med Ballad of a thin man
- Jeg har egentlig aldrig været til Bob Dylan, men indtil for ganske nylig boede min kæreste sammen med Danmarks måske største Bob Dylan-fan, hvilket har gjort, at jeg pludselig har fået hørt noget Bob Dylan. Min kæreste, som ellers benytter hver lejlighed til at kritisere Bob Dylan, er nu pludselig begyndt at høre Dylan af egen fri vilje efter, at samboen flyttede. Jeg har fundet ud af, at dette nummer er helt fantastisk. Så måske skal ham Dylan have en chance alligevel?

3. Liars med A Visit from the Drum
-Jeg hørte hele deres album Drums are dead forleden, da jeg kørte i tog, og det er et helt fantastisk album, som jeg først begyndt at rålytte til for et lille års tid siden, selvom jeg har haft albummet i længe. Jeg elsker dette nummer. Det er suverænt.

4. Army of lovers med Crucified
-Nummeret er campy, storladent, syngmedagtig, alt for meget og mega fedt. Jeg har haft nummeret i mange år, men hører det en gang i mellem. I den forgangne uge er det blevet til mere end et par lytninger, fordi jeg har været i sommerhus, og de andre der ligeledes følte stor glæde ved genhøret.

5. PJ Harvey og John Parish med Black Hearted Love
-Jeg fik albummet i gave, da det udkom for nogle måneder siden. Jeg har hørt en del pj harvey tidligere, men det var på det tidspunkt lang tid siden, så albummet fik mig ind i en pj-periode. Nu er det igen lang tid siden, at jeg har fået hørt albummet, men da jeg kom hjem til Kbh i dag havde jeg bare en ubærlig trang til at høre netop dette nummer - hittet - fra albummet. Supernummer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar