mandag den 19. april 2010

Evening Out


I lørdags stod den på forældre, fancy dinner og musical, så på med kjole og hæle og ud lege at pæn pige. Vi skulle spise i teaterkælderen på Det Ny Teater, hvor tjernerne gudhjælpemig synger under middagen. De synger dygtigt, bevares, men nogen skal dælme knibe mig i armen, når fx en ung fyr på teatralsk vis går rundt mellem bordene og synger Er du dus med himlens fugle på overartikuleret dansk. Tåkrummende big time.
Den overartikulerede overgestikulerende sangteknik fortsatte i øvrigt under selve stykket: Mary Poppins, hvilket var hård kost. Men hvis man ser bort fra en håbløs forældet historie med naive, gammeldags moraler og en sølle personkarakteristik, så var det ren slik for øjnene: pasteldrøm galore og live tegnefilm. Scenografien, kostumerne og koreografien var virkelig flot. Men musikken.... tja... tjo... hm....
Men jeg har haft en fantastisk weekend: multioptur!


//I've had a wonderful weekend. I went to the theater saturday with my parents and my boyfriend and we watched the mucial Mary Poppins. The scenography was incredible - candy-ish, pastel-ish, cartoon-ish. I liked that although I didn't care to much for the music. However, it was a great evening out.


dress: H&M, Shoes: Shoe Shi bar, belt: second hand. 

2 kommentarer:

  1. Fun fact (for mig): Min nabo var også i Teaterkælderen i lørdags, og jeg var også ret spændt på at høre fra hende hvad det der tjenersyngekoncept er for noget. Det kan da seriøst gå begge veje. Tager de lytterønsker?

    SvarSlet
  2. Jeg tror det ikke? Ifølge en af tjenerne øver de en gang om ugen med en skuespiller fra teateret, hvor de opøver et fast repertoire og sættes sammen med andre, som komplimenterer deres stemmer - de fleste af numrene er flerstemmige, og det er vist ikke noget, man bare lige gør?
    Men hvis du har fødselsdag synger de happy birthday for lige præcis dig!
    Ps. ifølge tjeneren er det ikke alle, der synger. Udover de der spiller instrumenter, skulle der også være tryllekunstnere og andet gøgl!

    SvarSlet