lørdag den 8. november 2014

Acnes hvide og sorte skulpturelle striklooks aw14


Jeg er helt vild med Acnes efterårskollektion i år. Jeg har vist billeder af deres "swirl"-looks i bladene tidligere, men jeg er også helt vild med deres hvide og sorte striklooks som vist i indlægget her. 
Hvis jeg selv kunne få den hvide eller sorte sweater med ærmer (se især første look og nedeste look med Isabel Marant-nederdel til... så pænt), så ville jeg være one happy hippo.
Jeg synes, de assymmetriske looks med et ærme ser cool ud på billeder, men det bliver for kompliceret ift min egen stil. 

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
8 kommentarer:

 1. Damn, det nederste look er pænt! Jeg er også vild med Acnes strik (som almindelig trøje).

  Ved du, at H&M har lavet en strik lidt derhenaf på et tidspunkt? Den var draperet og assymmetrisk - men den var desværre også både dyr og camel-farvet..... Hvis jeg ser en i hvid, er jeg på! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg har ikke set H&M-udgaven, men hvis den en af H&Ms dyrere varer, så er det også godt det samme. Og camel er nok heller ikke min choice of color. Hvid, sort... og ja, jeg tænker, at den også kunne være flot i min personlige go-to farve navy.

   Slet
  2. NU har jeg endelig fundet et billede af den:
   http://trineswardrobe.dk/181014/
   Og det var - så vidt jeg husker - en lidt dyrere trendsag. Der kun kom i den ene farve. Men man kan jo altid håbe, at der kommer andre - mere neutrale - version af den på et tidspunkt. Navy og grå ville også være cool :-)

   Slet
  3. Ja, den ligner sørme acne-sagen. Den ser virkelig pæn ud.
   Jeg ser sådan set beige/camel som en neutral farve:), men ja, kunne være fint, hvis den kom i flere farver none the less.
   Tak for link:)

   Slet
  4. Nøj, se her, hvad jeg så i dag:
   http://modemedmere.dk/2014/11/dagens-outfit-also-in-white/

   Hvis bare den ikke var fra Rom..........................
   :-)

   Slet
  5. Så skal den nok komme til dk. H&M har ikke varer i Rom, som den ikke har i resten af verden. Kalenderen er måske bare lidt anderledes...

   Slet
  6. Jeg holder i hvert fald udkig!

   Slet
  7. Mette, jeg så strikken i hvid i dag i H&M i Aarhus!

   Jeg har ikke været i H&M i lang tid, så ved ikke om, den lige er kommet eller om den har været der i noget tid. Jeg ved heller ikke, om man kan finde den i Kbh.

   Jeg prøvede den, og den var rigtig pæn og dejlig, men jeg blev nødt til at lade den ligge. Der var ellers et tilbud om at få et eller andet nyhedsbrev på sin mobil, der gjorde, at man ville kunne få 25% i rabat på én valgfri vare, og kom den vel nede på 375 kroner.

   Da jeg skal spare penge, mindede jeg mig selv om, at mig og hvide trøjer ikke er gode venner - slet ikke, når de ikke må vaskes i maskine.

   Slet