mandag den 2. juni 2014

Mig inden vi smuttede til bryllup i lørdags


Pludselig havde vi virkelig travlt, og Bjarke begyndte at skumme over, fordi jeg som altid var alt for langsom og "vi når det ikke", hvilket vi nu virkelig gjorde, men altså... Selvom jeg havde tænkt på bryllup i pænt lang tid bl.a. her på bloggen, så endte jeg selvfølgelig med at komme i gang med klargøre mig alt for sent på selv dagen, så håret var et forsøg forsøgt et kvarter før afgang, og min neglelak lå i klumper og havde ridser og huller over det hele... Kjolen blev først bestemt på selve dagen.
Jeg bliver aldrig 100 % elegant, men måske skal jeg være glad, når jeg kommer op over de 60.... 

Billederne her blev snuppet "i løb" inden vi nærmest løb ud af døren, så igen - baggrunden er ikke så elegant (hvad mener du... en toiletdør, håndklæder og viskestykker.. er det ikke elegant?), og jeg er personligt ikke helt glad for mine ansigtsudtryk. Oh well. 


Jeg fandt for halvanden måned siden denne Stine Goya-kjole på Trendsales billigt, og jeg har sidenhen haft den som en mulig bryllupskjole. Jeg var ikke sikker på, om den var fin nok, men jeg endte vist med at passe fint ind. Jeg følte mig dog lidt som en american football-spiller på grund af puff-ærmerne. Er ikke vant til at være så bredskuldret (og er ikke normalt fan af ærmer som disse) men kjolen sad virkelig godt på mig og jeg vil have lov at mene, at jeg så bedre ud i virkeligheden end på billederne her?!!


Skoene er fra Zara, og det var sjovt at have rigtige stilletter med tynd hæl på for en aften. Føler mig som en anden person i sådan nogle sko. Jeg var meget alene med den slags sko til festen. Sko skal stadig enten være klassisk spidse pumps eller mere chunky.
Min halskæde er en gammel gave fra min faster, som jeg for nylig har fundet frem igen og virkelig godt kan lide. 


Det var sjovt at se de andre til festen. Bruden var selvfølgelig "toppen af kransekragen". Hun var virkelig smuk, elegant og stilfuld. Jeg havde ikke forventet andet - hun er fra naturens side ekstremt smuk, og så er hun arkitekt med en meget velvalgt og specifik æstetik. Hun ved, hvad hun kan lide. Jeg var vild med, hvordan hun formåede at være en meget traditionel brud med lang hvid kjole, slør og brudebuket og alligevel meget moderne og stilbevidst. Det er sværere end man tror.
Fordi bruden er arkitekt og brudgommen journalist, så var det en fest fyldt med kyndige, smagfulde og  æstetiske mennesker, og det kan man altså også godt se på garderoben. Der var flere af de der piger (kvinder), der både udseendemæssigt, udstrålingsmæssigt og stilmæssigt kan gøre én meget selvbevidst og røre ved mindeværdskomplekserne (som undertegnede her desværre har alt for mange af), men som samtidig også er en fornøjelse at betragte. 
Brylluppet var af den slags, som kunne få en feature i et modeblad/boligblad/livstilsmagasin, men pæn overflade betyder ikke automatisk overfladisk. Under de fine former var der stor kærlighed, glæde og oprigtighed. Det var i det hele taget en meget smuk dag på alle parametre.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes, du er meget meget smuk og sommerlig i lyse farver :-) Intet at have komplekser over der!

  SvarSlet
 2. Du ser så sød og fin og dejlig ud, min Anna!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også tusind tak til dig, min fine Karoon.

   Slet