torsdag den 22. april 2010

Paradis Folie

Vanessa Paradis er allesteder for tiden. Den petite franske sangerinde har da også alle dage været henrivende - og det er jo fremragende med et stilikon som hende, der har været med i mediecirkuset i over 20 år. Der er virkelig mange fine billeder af hende gennem tiden. Hun er både fin i 90'erne og helt frem til i dag: Det sidste billede er fx fra det seneste Vogue francais, hvor hun medvirker i en fin mili/bar/lingeri-serie. Cool Cool Cool!!!

2 kommentarer:

  1. Jaaaaa, hun er så smuk og lille og fin og særlig og gift med Johnny <3. Har lige set en ny fransk comédie romantique med hende og Roman Duris (ham den drømmende erasmusstuderende fra l'auberge espagnol). Filmen var udmærket for dens genre og det var dejligt at få lov at beundre Vanessa i to hele timer. Hun spillede en viljestærk rigmandskvinde = seje replikker og smukke smukke outfits. Bemærk i øvrigt at hun i flere scener ligner... Blair fra GG til forveksling?? Wierd but true. Kys og à bien tot, ma chouchou

    SvarSlet
  2. For at gentage vores samtale her til aften: Oui Oui, hun ligner blair. Eller Blair ligner hende? Vil gerne se L'arnacoeur! Romain Duris er dreamy. Mere af ham tak (og altid mere johnny).

    SvarSlet