lørdag den 15. maj 2010

my month of makeup

Jeg fandt lige ud af, at jeg har gjort mig en del skønhedsshopping i denne måned (hvilket bl.a. gør, at jeg allerede her fra midt i måneden skal leve af... ja, helst ingenting). Here goes:
Har på feelunique købt min første Yves Saint Laurent Touche Eclat - og jeg forelsket. Indpakningen er så flot og eksklusiv, og så er den fantastisk både som highlighter og dækstift.
Jeg har også for første gang købt en flydende eyeliner og øver mig i øjeblikket på at lave den perfekte bue med snip (eller hvad det nu hedder - den der 50'er/60'er makeup).
Jeg har købt tørshampoo - vil forsøge at passe bedre på mit hår, og så er det vist noget med ikke at vaske håret hver dag:)
Jurlique Skin Balancing Face Oil kan bruges under dagcremen og som natcreme. Den fugter huden, dufter dejligt og så er den et af de der grønne køb, som er så populære i disse grønne tider.
Essie neglelak i farven Tart Deco. Den er mere orange, end jeg forestillede mig, men wello, jeg kan godt lide fjollede farver, så cool burger. Gad i øvrigt godt have endnu en Essie lak i farven Peach Daiquiri. Det må blive i næste måned.
Så er der Chanel øjenmakeupfjerneren, som heldigvis er rigtig god.
Sidst er der en fugtighedscreme fra La Roche-Posay købt på apoteket. Den er rigtig god. Min hud er på en uge virkelig blevet pæn. Jeg har ellers tendens til urenheder og store porer.

/ I've bought a lot of beauty stuff this month.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar