onsdag den 14. december 2011

" I'm the famous comedian Arnold Braunschweiger".


Jeg troede aldrig, at jeg skulle komme til at holde af Arnold Schwarzenegger som skuespiller, men efter Terminator 2 og The Last Action Hero, så har den tidlgere Mr. Universe dælme fået krammet på mig.

Terminator 2 er bare en awesome film med et awesome soundtrack, som bare er blevet bedre med tiden, da 90'er æstetikken er fabelagtigt set i nutidens spejl.
Arnold demonstrerer allerede humor i James Camerons actionklassiker, men i The Last Action Hero tager han direkte pis på sig selv. Det er sjovt.
Det er en film om film med masser af action, komik og metadialog. Det er effektivt eventyr. Handlingen følger en ung filmnørd, der på magisk vis transporteres ind i en film med hans yndlings actionhero, Jack Slater, der både i filmen og i virkelighedens verden spilles af Arnold Schwarzenegger.
Vi møder også den "rigtige" Arnold, der selvfølgelig ikke er for snu. Inde i filmen ser vi også en filmplakat for Terminator 2, der spilles af Sylvester Stallone. "Det er hans bedste film", siger Jack Slater alias Arnold.
Okay, det er måske lidt svært for mig at formidle de komiske højdepunkter, men det er good stuff.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar