torsdag den 1. marts 2012

I love blush!


Jeg forelsker mig alt for tit i en ny blush, selvom jeg har, hvad jeg skal bruge (jeg har udset mig endnu fire stykker; det er dumt, I know)... Jeg bruger også mine læbestifter til blush. Det er tit meget fint, når læber og kinder matcher...

Blush:
1) Chanel. Rose Pétale. Pudder. Meget fin og uskyldig sart pink i en kold tone, der kræver lidt arbejde, men som til gengæld er virkelig pæn.
2) Topshop pinched. Cremeblush. Meget let at arbejde med og giver virkelig det helt rette "jeg har lige været ude i kulden-og-er-virkelig-frisk-look". Virkelig god til prisen.
3) Stila Petunia til både kinder og læber. Cremeblush. Er lidt svær at arbejde med, men jeg er stædig og bruger den derfor en del. Det skal lykkes at finde den helt rigtig taktik. Meget sommerlig og kommer til at være endnu pænere, når jeg får lidt mere farve i ansigtet.
4) Nars Orgasm. Pudder. En klassiker, fordi farven eftersigende skulle klæde alle hudfarver. Pink med golden shimmer. Meget pigmenteret, så man skal bruge en let hånd. Hellere opbygge farven langsomt end at ligne en klovn...
5) Benefit Coralista. Pudder. Coralpink med en smule shimmer. Meget pæn og drøj i brug. Også en populær blush.

Læbestifter: 
1) MaxFactor i Scarlett Ghost. Meget flot rødpink og et bud på en flot hindbærfarve.
2) Topshop Hazard. Mørk klassisk rød med blå undertone. Rigtig lækker.
3) Clinique Berry Freeze. Mat, kold, mørk bærfarve. Smuk.
4) Maybelline Iced Caramel. Pink/rosa/beige... something like that. Til nedtonede læber eller kinder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar