torsdag den 1. marts 2012

¨Trend: flawsome

Nogle følger moden. Andre gør ikke. De fleste kan om ikke andet godt lide at grine af af fjollede tendenser, der vinder frem.

Lige nu har det aldrig været nemmere at være moderne... Mange vil endda føle at de har været foran moden i lang tid.... Tendensen hedder flawsome. Lad os kigge lidt på det.


1) No makeup. Det handler om ikke at skjule sine "flaws", men om at fremhæve de skæve sider. Flyveører, fregner, mellemrum mellem tænderne, skæve næser... you name it. It's all good in the hood.



2) Ingen hårprodukter. Okay, shampoo, balsam og lidt serum er måske ok, men ellers er det naturlige, lufttørrede hår moderne. Sans styling. It's flawsome!


3) Dress down. Hvorfor gå i stilletter når man kan gå i badesandaler. Hvorfor hoppe i stramme kjoler, når man kan beholde hyggebukserne på. Hvorfor overhovedet skifte fra nattøj. Tendensen hedder sports wear og pyjamas wear. Og det er moderne lige nu. Chillax is the new blackx, som man siger i Jylland. På Trøjborg. I min lejlighed...
(Ovenover Stella McCartney og Isabel Marant)

Så til alle jer, der ikke gider at gøre en indsats, it's your time to shine!

2 kommentarer:

  1. Indlæg som dette her er altså grunden til, at jeg elsker din blog - du er skide god til at spotte trends og skrive om det. Og jeg sluger det råt! Tak :-)

    mvh
    Mette

    SvarSlet