torsdag den 5. juli 2012

Chanel Haute Couture Beanie Net




Det ligner en beanie, men er måske mere et hårnet.. eller måske et hårsmykke? Det ser meget fint ud til modellerne på catwalken for Chanel Haute Couture. Hvad synes I?

2 kommentarer:

  1. Ok, jeg creep stalker lige din blog som den eneste, der kommenterer i disse dage (jeg giver Roskilde Festivalen skylden), men jeg synes altså, de fine hatte ser meget glamourøse og 1940'erne-agtige ud (mener de kalder dem 'hair snoods' på engelsk). Den første 'hårhat' (eller hvad man nu skal sige) tror jeg ville fungere rigtig godt i en mere street-orienteret påklædningssammensætning. Tror faktisk sådan en ville fungere ret godt til dig? Jeg selv ville mest af alt bare ligne en klaphat i sådan en hat;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er godt at vide, at jeg ikke er den eneste IKKE på Roskilde lige nu. Hair snoods? Det må jeg huske. Jeg ved ikke, om den vil klæde mig - min hovedform er lidt fjollet, når det kommer til huer. Hehe, klaphat. Det er udtryk, man bruger alt for sjældent. Derudover er jeg sikker på, at du vil se lige så fremragende ud med en hair snood som os andre:)

      Slet