onsdag den 4. juli 2012

Dyrehaven i Aarhus


Bjarke og jeg leger turist i egen by i denne tid. Et oplagt turistmål er dyrehaven, hvor der er masser af rådyr. Jeg er ikke så god til at kende forskel på rådyr, men der skulle være to typer i parken. De er meget tamme, og der er masser af dem, så man kan komme helt tæt på de smukke dyr. Jeg var meget begejstret. Jeg elsker rådyr! Uha uha... I får en masse billeder derfra. 


Der er Dåvildt og Sikavildt i Dyrehaven. Om foråret skal man passe på ikke at komme for tæt på de små kid, da moren i såfald kan blive gal og overfalde en. Babyrådyrene er stadig små, men de er ikke længere så små at moderen virkede overbeskyttende, så det var en rolig tur gennem skoven for Bjarke og jeg.


Til at starte med så vi ingen dyr. Jeg var bange for, at vi ikke fandt dem. Prøvede at fotografere nogle egern, men de var hurtigt væk, når jeg fandt kameraet frem. Bjarke gik raskt foran. Han skulle nok finde rådyr!




Der gik ikke lang tid, så var de der. Masser af dem. Rundt i hele skoven. Somme tider i gruppe, somme tider alene. Mange sov. Endnu flere græssede. Et par stykker kom direkte over til os. Mon vi havde godter med. Alle dyrene var godt i stand, så jeg tror, at mange besøgende faktisk har æbler og gulerødder med!


Så flot.




Vi havde også æbler med.




Pigerne skal også have noget. Vi bliver gode venner med hun, som Bjarke fodrer.


Så lille. Hej hej, lille du.




De mindste rådyr er frygtelig søde. 



Åh, Bjarke og jeg skulle have haft meget mere mad med til dem alle samme. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar