onsdag den 26. september 2012

Efteråret 2012 modekampagner part VII


Jeg er jo faktisk slet ikke færdig med at vise efterårets største modekampagner. Måske når vi ikke alle de "vigtigste" igennem, men lad os i det mindste tage fem mere.

Første billede er for Saint Laurent Paris. Det fine franske modehus har jo fået navneforandring og hedder ikke længere Yves Saint Laurent. Den nye chefdesigner Hedi Slimane vil tilbage til rødderne og helt i starten hed modehuset faktisk Saint Laurent. Billedet herover er taget af Slimane selv. Kampagnen sælger i mindre grad tøj som den sælger en stemning. Efterårskollektionen er jo ikke designet af Slimane, men af forgængeren Stefano Pilati. 
Det er svært, synes jeg, at tage afsked med det samle Yves Saint Laurent-logo, som er virkelig smukt. Kampagnen er fin nok, men også lidt kedelig. Modellen Kati Nescher er lækker, men jeg håber, at de fremtidige kampagner fortryller mere.


Jeg er rigtig skuffet over Pradas kampagne, som er vildt kedelig og deprimerende - og det selvom tøjet og stylingen er skønt og vildt. Efterårskollektionen har været en af de mest fotograferede i modebladene, så jeg har set denne kollektion i langt smukkere omgivelser. Kampagnen er dog speciel og iøjnefaldende nok til at den har en effekt, tror jeg. Og tøj og accessories bliver fremvist - det kan man ikke sige om alle kampagner.


Kate Moss er en fantastisk model. Man kan være træt af hende, men det er svært ikke at være imponeret over hendes billeder. Ingen er mere fotogen end Kate. Hyr hende, og man har en vellykket kampagne ligegyldig hvilken stil, man ønsker. Jeg kan godt lide konceptet for Salvatore Ferragamo med interiøret, farverne, belysningen og modellerne. En meget vellykket kampagne i mine øjne. 


Jeg vil så gerne kunne lide denne kampagne, fordi jeg plejer at være vild med modellen, men... Hvad sker der her? Alt for meget photoshop. Alt er wrong. Kjolen er såmænd flot nok. Nogle vil kunne kende den fra Oscar-uddelingen sidste år, hvor Gwyneth Palthrow bar den i hvid. Så er der vist ikke mere interessant, man kan sige om denne kampagne.Daria Werbowy med kort hår. Hun er nok det menneske i verden, som jeg helst vil bytte udseende med, og jeg er superfarvet, når det kommer til billeder af hende. She can do no wrong. Når det så er sagt, så er det måske ikke den mest oplagte kampagne for Roberto Cavallis anti-naturalistiske univers. Cavallis kunder slår mig som nogen, der aldrig har sat deres ben i en skov. Det er måske også humoren i det hele. Who knows. Men åh, Daria.


Det er smukke billeder af Kati Nescher, som er en af mine yndlingsmodeller. Jeg synes, at nogle af billederne er bedre end andre, men jeg køber den... Jeg kan mærke, at Nina Ricci-mærket har fået bedre status inde i mit hoved det sidste års tid...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar