søndag den 30. september 2012

For en uge siden...


Billedet her er efterhånden en uge gammel, for jeg har ikke kunne finde mit kabel til at overføre billeder fra kamera til computer i flytterodet.
Kodeordet for min påklædning i den seneste uge har været "Varmt og praktisk". Jeg savner lidt en grund til at klæde mig "cool og lækkert".
Jeg har frosset helt vildt i denne uge. Jeg er meget kuldskær, og især nu hvor efterårskulden er kommet så pludseligt, har jeg ikke haft det varmt et eneste sekund. Lige nu ligger jeg og varmer mig godt under to dyner!

Tøjet på billedet er egentlig ikke supervarmt. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og har smidt jakken. Jeg er sikker på, at jeg sekundet efter billedet blev taget, fandt et tæppe eller en af Bjarkes gigantcardigans? Men tøjet er blødt og rart. Både bukser, trøje og cardigan er fra Topshop, tørklædet fra Pieces og skoene fra Zara.

Indretningen i den nye lejlighed går stille og roligt fremad. Jeg vil gerne have den røde stol på billedet ud. Det vil Bjarke egentlig også, men vi skal lige have fat i storskrald, før vi stiller den ned på gaden sammen med de andre udsmidelige ting. Tæppet er et gammelt tæppe, som jeg har forsøgt at rense med salmiaksprit, vand og opvaskemiddel - hvilket lugtede super giftigt, og jeg fik sikkert en narkorus ud af det- og det har hjulpet lidt på lugten. Men jeg vil stadig ikke anbefale at stikke næsen helt ned i tæppe og snuse. Jeg tror, at tæppet skal en tur ned i frostsneen til vinter.

Vi har fået en masse skråvægge, nu hvor vi bor oppe under taget. Det sætter sine begrænsninger i forhold til indretning. Vi finder nok ud af det. I går fik vi rigtig samlet en masse Ikea-shit. Vi købte to skoreoler. Jeg samlede også to skrivebordslamper. Jeg ville ønske, vi havde flere ting at samle i dag. Det er ligesom at lege med lego. Jeg er ikke nogen handywoman, men jeg kan godt lige klare samle-selv-sæt fra Ikea.

2 kommentarer:

  1. Wow - lækkert med lejligheden. Savner at drikke kaffe med jer

    SvarSlet
    Svar
    1. vi savner også dig. håber alt er fjong i brighton?!

      Slet