tirsdag den 2. oktober 2012

Hvad laver Bjarke på en mandag?


Jeg synes, at I skal se nogle billeder af Bjarke. For det første er han jo rent faktisk min medblogger. Han laver et indlæg om technomusik sådan cirka en gang hvert halve år! 
For det andet er han pæn!

For det tredje, så har han mit tøj på i indlægget. 
(Lad indlægget være en ode til unisex dressing).

Billederne er taget i løbet af i går. Jeg har jo fundet både kabel og batterier:)


Øverst spiller Bjarke FIFA. Det nye fifa 13 er udkommet, og det er svært at rive ham væk fra skærmen.
Han har en Ralph Lauren Polo sweater på, som egentlig er min og købt i genbrug. Jeg har dog sagt, at det godt kan være en fællessweater. Bjarke er nemlig rigtig glad for Ralph Lauren og har allerede en lignende sweater i grøn. Den er dog alt for behagelig til, at jeg ikke også vil gå med den en gang i mellem.


Bjarka skal have kaff' og en smøg på altanen. Han skal skynde sig, for han er ved at blive sindssyg. Bevis: se billede! 
Det er alt for besværligt at finde sin egen jakke, så i stedet griber han fat i min, der ligger på sofaen (se billede 2). Og apropos unisex... Bjarke har lånt sin girlfriend's jacket, som er en såkaldt boyfriend jacket. That is so post-modern!
Hatten er også min. Den er fra Gina Tricot og bruges flittigt på tredje år.


Vi har fået fine roser af Bjarkes søster i indflyttergave. Vi snakkede for sjov om at lave en blog med billeder af blomster, vi dufter til. 
Fordi vi ikke gider lave en madblog. Fordi blomster er pæne. Fordi true hipsters ville gøre det. 
Og fordi Bjarke blev besat af at dufte til roserne. Han kunne ikke huske nogensinde at have duftet til rigtige roser, kun rosenparfume... Det er sindssygt, hvis det passer!
Kasketten er selvfølgelig også min;)

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker det indlæg - meget interessant og informativt! - og man fik lov at se lidt billeder af jeres nye lejlighed. HURRA! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, det var da godt, Karen. Jeg synes nu ikke, at man får et særligt godt indtryk af lejligheden ud fra disse billeder. Det kommer nok:)

      Slet