torsdag den 4. oktober 2012

Med og uden overtøj


Jeg havde fem ekstra minutter i morges til at tage et par billeder af mit outfit med og uden overtøj. 

Der er ikke tid til at tænke lang tid over tøjet om morgenen. Det skal gå stærkt, men jeg sørger for at have det lidt sjovt med påklædningen alligevel og prøver lidt forskelligt hver dag. Det er ikke fordi jeg eksperimenterer vildt, men jeg gider ikke se ens ud hver dag.

Jeg har et par sorte kilehæle på fra Friis & Co i dag, som jeg ikke har brugt i to år og som måske højst er blevet brugt fire gange... Nu skulle det være. De er en gave fra mine forældre, og det betyder noget for mig. 

Jeg ville gerne have hæle på i dag, men jeg har ikke så mange hverdaghæle. Jeg føler mig mere sej og professionel med hæle på... Jeg føler mig til gengæld ikke så meget som mig. Oh well.

Jeg har aldrig før kombineret den blå skjorte med bæltet, og jeg ved ikke, om jeg er vild med det eller ej. Det havde i mine øjne været bedre, hvis skjorten var lang nok til at være en kjole, men det er den ikke. Det er ikke grimt, men måske er det faktisk lige så pænt og mindre kompliceret uden bæltet? 

Duffel-frakken fra Asos er god som overgangsjakke. Den er ikke varm nok til vinter, men lige nu er den perfekt. Lommerne er rigtig gode, og jeg er ret vild med frakken sammen med halstørklædet. Føler mig fantastisk godt tilpas i den.

Og så er der kaffen. Nødvendigt tidligt om morgenen:) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar