tirsdag den 2. oktober 2012

Saint Laurent Front Row


Jeg gider ikke vise jer Saint Laurent ss13-kollektionen lige nu. I kan selv se den på style.com eller lignende sites. Og det synes jeg såmænd, I skal gøre, for Hedi Slimanes overtagelse af designposten for YSL er blandt årets største modebegivenheder. Slimanes talent har været omgivet af hype det sidste halve år, og nu skulle vi endelig se arbejdet.
Jeg er personligt småskuffet over kollektionen -som ganske vist er lækker og cool, men ikke byder på noget nyt overhovedet. Man havde ligesom set det før, og jeg følte faktisk lidt, at Gucci og Balmain havde fået et barn. Den var, som man kunne forvente med Hedi Slimane i chefstolen og en designarv som YSL, men jeg havde nok håbet, at kollektionen pegede fremad i stedet for bagud. Det var ren retro. Badass retro, men stadigvæk tæt på at ligne kostumer.
Den skal nok sælge, og vi skal nok få set en masse til den i foråret... 
Men lad os se på den fashionable front row. Bare fordi vi kan.
Den bød på fashion A-list og masser af sort. 


Kate Moss og manden Jamie Hince er som født til Hedi Slimanes design. Kate var i øvrigt iført en specialdesignet Saint Laurent/Slimane-kjole til lejligheden, mens de seje støvler er fra Alaia. 

Den italienske stylist Giovanna Battaglia var som altid sharp. Salma Hayek var også inviteret og ligesom de fleste andre iklædt sort. 


Frankrigs førstedame, journalisten Valerie Trierweiler, var på plads på første række ved siden af modens førstedame, Anna Wintour. 


Polkaprikker er et hit både på catwalken og os modeleliten. Skuespiller Jessica Chastein var i kjole fra Saint Laurent. 
Marc Jacobs har sikkert travlt med at færdiggøre sin kollektion for Louis Vuitton, men ikke så travlt, at han ikke kunne se Hedi Slimanes første Saint Laurent kollektion. Ved siden af sig havde han popsangeren og it-girl Sky Ferreira.


Rockstjernen Allison Mosshart fra the Kills udtalte efter showet, at hun gerne tog et fjerde job for at få råd til tøjet fra Saint Laurent. 


Modejournalisten Agnès Boulard og EIC for Vogue Paris Emmanuelle Alt var franske og lækre på første række. Hvem der bare så seje... Modellen Malgosia Bela (sejt navn!) sad ved siden af forlægger Jefferson Hack (og faderen til Kate Moss' datter). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar