søndag den 25. november 2012

Black is safe, safe can be good.


Ovenover er jeg på vej til julefrokost på mit arbejde. Det vil sige, Bjarke tager et par billeder og så går jeg ned til bussen bagefter.
Jeg kendte ikke så mange af dem, der var til julefrokoste, så jeg ville gerne se sød ud, men ikke skille mig for meget ud.... Sort tøj it is:) Kjolen er transparent og fra det franske mærke Maje. Jeg har købt den via Trendsales. Jeg føler mig hverken super fashion i den eller sexy cool, men mere ufarlig sød og yndig.  
Jeg har en sort underkjole fra H&M på indenunder. Jeg elsker at have underkjole på, har jeg fundet ud af. Skoene er fra Calvin Klein, men jeg endte faktisk med at skifte til par et andet par, fordi jeg vidste, at jeg ville komme til at gå relativt meget i løbet af aftenen og formegentlig også gå hjem fra byen. Skoene på billedet er ikke særlig gode at gå i og jeg kan ikke gå særlig hurtigt i dem. De er ellers utrolig pæne. Jeg må finde ud af at få dem brugt snart. 


Sort tøj er lidt svært at fotografere. Jeg tog et sort blazer over kjolen, hvis det nu var koldt, hvor vi skulle være. Jeg føler mig egentlig ret forkert i blazer. Det er på en eller anden måde for voksent, formelt og fint, i forhold til hvordan jeg ser mig selv. Nogle kan style en blazer og se super rock n roll ud (fx Emmanuelle Alt), men jeg føler mig bare som en Boring Betty/ Mainstream Mandy. I don't know. Nå, men nu var det jo en voksen fest, jeg skulle til. Jeg var blandt de yngste til stede, så jeg tænkte, at det var et godt tidspunkt at få den brugt. Den er fra H&M og ret lækker, selvom ærmerne er lidt for lange. 

Jeg er lidt ked af ikke at få et par bedre billeder af mit hår. Især bagtil. Jeg var meget tilfreds. Jeg fik efter lidt  60'er puff bagtil... Det blev ret fint.. Jeg er ellers ufattelig dårlig til hår, så når noget lykkes nogenlunde, er det en kæmpe sejr for mig:)

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt vild med både hår og kjole. Maje laver simpelthen så fine ting :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak:) Ja Maje laver rigtig fine ting. De franske mærker kan bare generelt noget helt særligt.

      Slet