søndag den 2. december 2012

1. advent


Jeg havde egentlig planlagt at gøre første advent lidt hyggelig med gløgg og æbleskiver samt noget med at lave et par meter guirlander og høre Mariah Careys julebanger på repeat (underligt nok bliver jeg aldrig træt af det nummer, mens de fleste julesange gør mig cray cray). Well, det blev desværre aldrig til noget. Den fest i fredags tog ikke bare livet af i går, men også dagen i dag. Min bedste ven har igen været min dejlige dyne.

Jeg ønsker selvfølgelig alle jer derude god 1. advent og må jeres december blive dejlig. Jeg kan i teorien godt lidt julen, men tror faktisk først det bliver rigtig sjovt igen, når jeg får børn og bliver rig. Lige nu er december én stor økonomisk katastrofe, da jeg skal finde rum til 10 gaver i et i forvejen superstramt budget. Økonomiske bekymringer er noget af det værste i mine øjne. Jeg glæder mig til engang at kunne give gavmilde gaver med stor glæde.

Derudover er jeg som efternøler lidt in-between i familien lige nu. Mine brødre har begge mange børn. Børnene elsker julen, mens forældre og bedsteforældre elsker at se børnene elske julen. Mig... Jeg gad godt prøve en voksenjul bare én gang i mit liv. Mine nevøer og niece er skønne, men småbørnsforældre er generelt noget af det mest selvcentrerede, jeg kender. Jul med min familie gør mig altid underlig ensom.

Det er lige før, jeg er lidt misundelig på Nynne i filmen Nynnes Dagbog, da hun fejrer julen med et mini-plastikjuletræ, vodka og en god ven. Det lyder sjovere. 
Heldigvis er jeg en sucker for julemiddagen - gås med god sovs, brune kartofler og masser af rødkål. Jeg er ikke vild med marcipan, risalamande, brunkager og al det andet, der følger med julen, så min vægt klarer sig nogenlunde helskindet igennem... Men juleaften skal der ædes. Det glæder jeg mig allerede til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar