tirsdag den 20. maj 2014

Længere end kort og kortere end lang: Bermudas og Culottes


Det nye denne sommer hedder bermuda shorts og culottes. Selvfølgelig kommer de fleste til fortsat at gå i korte shorts, men hvis man elsker at være "med på noderne", så ser det ud til, at ens shorts i år helst skal gå til knæet og lige under knæet. Bermuda shorts er ofte semi-løse, halvlange shorts, mens culottes er endnu løsere, stumpede bukser. Og så er der blandingerne... Begge typer er svære at gøre flatterende for stort set alle kropstyper (selvom timeglasset kan være heldig med et par højtaljede culottes, mens søjlen kan se cool ud i de rigtige bermuda shorts), men ugly fashion er in style i øjeblikket dvs. man tilfører sit ellers stilfulde tøj lidt kant og humor med noget anti-mode/uflatterende/man-repelling/normcore. Grimt bliver smukt, og så kender man mode igen efter et par år med fokus på langtidsholdbare trends. 

Anyways, alle løse bukser, der hverken er kortere end midt lår eller længere end til anklen går an... 
Lad os få lidt inspo. Jeg har jeg fundet 15 street style billeder af bermuda shorts og culottes. Der er forskellige længder, så take your pick og værsgo'!

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET














2 kommentarer:

  1. Åh, disse damer får det virkelig til at se lækkert underspillet ud - på den casual måde. Gid de dog klædte mig (men du har ret: De klæder nok de færreste!)

    SvarSlet
    Svar
    1. Altså, hvis man kan lide dem, så skal man da næsten prøve dem i en butik og se om man har det godt i dem. Mens man synes, at de er dødsmarte eller cool, tænker man jo ikke så meget over, om fx korte shorts klædre én bedre. Sådan er det jo nogle gange med mode. Og måske ser de faktisk rigtig godt ud til dig:)

      Slet