mandag den 26. maj 2014

My Moon My Man


Det ender med at være Bjarke, der tager til bryllup i brand spanking new gear i stedet for mig (som bare finder en af de gamle kjoler fra skabet frem på lørdag). Men se ham lige i sit første suit ever. Han er da en dapper young man!

Jeg har været med Bjarke ude at shoppe et par gange, men på trods af stor modeviden og -entusiasme, så ved jeg meget lidt om herremode og har ikke den der feeling omkring, hvad der er smart. Jeg keder mig endda hurtigt; shopping er mest sjovt, når man shopper til sig selv;) Han købte heller ikke noget. Heldigvis tog han selv affære en eftermiddag efter job og gjorde arbejdet færdigt alene: han købte et suit i Tiger of Sweden og voila, et stykke voksen, goodlooking mand! 
Han siger, at han også mangler sko og skjorte samt overvejer om han skal slipse den op fra slap... Jeg er, indømmet, ved at være en smule træt af at fingere en mening om hvad han skal gøre/ hvad han skal købe, fordi *cliche* jeg synes jo, at han ser dejlig ud lige meget hvad, og han har alligevel meget bedre styr på det selv.

Se ham lige. Ser han ikke dejlig ud?


2 kommentarer: