torsdag den 24. juli 2014

Friday last week


Fredag havde min mor fødselsdag, og hun nviterede venner og familie til Fanøsmørrebrød og blåbærtærte, og jeg forsøgte at se nydelig ud;). Jeg har ikke makeup på her, men gik ind og tog lidt mascara på efterfølgende - det havde nok pyntet på billedet. Satte også mit hår i en knold. Det var alt for varmt med løst hår.

Jeg er meget glad for min Isabel Marant-top, som jeg jo købte billigt på trendsales, men jeg synes, at den fremhæver et punkt ved min krop, som jeg altid har haft det lidt svært ved: Min skulder/overarms-ratio.
 Mine smalle skuldre har næsten ikke plads til både overkrop og arme, og jeg er bredere fra overarm til overarm end jeg er over skulderen, og det synes jeg ikke er så pænt. Jeg er så "rund" over det hele - ingen kanter. Jeg ville ønske, at jeg havde arvet mine mors skuldre, som er mere lige og en smule bredere. Hun ser fantastisk ud med stroptrøjer og ærmeløse bluser, mens jeg helst vil have løse bluser med trekvartærmer  på eller en oversize cardigan over en top til at "manipulere" lidt med mine proportioner. 
Når der er 30 grader udenfor, så er der bare ikke så meget tøj at skjule og fremhæve med, medmindre man vil svede ihjel - og jeg gider i grunden sjældent lide særlig meget for skønheden.  
Jeg ved godt, at jeg er nitpicky omkring min krop på en måde, som nok er lidt irriterende for andre at læse om, og who knows, måske sidder der én derude med lige, brede skuldre, som tænker: gid jeg havde dine små runde skuldre. Sådan er vi vel forskellige. 
Nederdelen er fra Ganni og skoene fra Zara. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar