søndag den 24. august 2014

New models that have the "it" vol. 2


Jeg lavede et lignende indlæg for et halvt år siden (se her), men der er kommet nye it-models til siden dengang, så jeg tænkte, at jeg ville samle dem i et nyt indlæg. De har alle succes på catwalken og i bladene, får gode kampagner og/eller favoriseres af designere og andre indflydelsesrige personer i modeindustrien. De kan potentielt blive ede nye Freja Beha, Natasha Poly eller Liya Kebede, men de kan også stadig nå at fade og blive glemt. Jeg glæder mig til at se indlægget om et år og se, hvem der stadig er på toppen. 

EFTER HOPPET GENNEMGÅR JEG DEM ÉN AD GANGEN


Ola hedder egentlig Aleksandra Rudnicka, men kalder sig selv Ola. Hun er fra Polen og har hurtigt fået opbygget et portfolio med billeder fra Numero, Vogue og i-D. Hun var en del af Pradas kampagne for ss14 og lige nu er ansigt for Zaras TRF aw14-kampagne. Hun er fotogen og kan både være sårbar som herover og sexet, hvilket gør hendes muligheder for mere succes rigtig gode. 


Natalie Westling har lynhurtigt opnået en placering på models.com top 50 over modellen og det inden for et år. Hun er ansigt for Céline og Tom Ford i denne sæson, mens hun kampagnepige for Marc Jacobs og Saint Laurent i sidste sæson. I denne måned er hun forsiden af Dazed og hun var været i de fleste store publikationer. Hun er amerikaner og en rigtig tomboy, der elsker at skate. Hun fik under de sidste modeuger farvet sit hår ildrødt, og det har givet nogle flotte modeserier det sidste halve års tid. På mange modefora bliver hun sammenlignet lidt med Natasha Lyonne fra Orange Is The Black, og jeg kan godt se ligheden.


Imaan Hammam er 17 år og fra Holland. Hun har indtil videre haft en meget unik karriere, der ganske vist endnu ikke har givet hende nogen store kampagner, men som allerede har givet hende et cover for amerikansk Vogue (septembermåneds model-gruppecover) og en håndfuld modeserier i det amerikanske magasin. Anna Wintour er helt vild med hende, og det giver altså status. Hun har efterhånden også været i Vogue Paris en del gange samt Vogue Italia, så nu venter vi bare på, at et modehus giver hende den eksklusive kampagne hun fortjener.

Amerikanske Binx hedder egentlig Leona Walton, men hun kalder sig selv Binx (brødrene fandt på det og det stammer fra Star Wars' Jar Jar Binx), så det hedder hun også i modeindustrien. Binx har allerede haft en kanonkarriere og fået kampagner og covers smidt i hovedet lige siden, at hun blev booket til et Prada-show sidste år. Hun er lige nu forsiden af både i-D og Dazed og har kampagner for Balmain og Chanel dette efterår. I foråret var hun blandt andet ansigt for Céline. Binx er ligesom Westling en drengepige, der altid har spillet fodbold og tit er blevet forvekslet med en dreng, men det har modeindustrien aldrig haft noget imod. 


Lily McMenamy er nok det, som franskmændene ville kalde for jolie laide - smuk grim/grim smuk. Hun er ikke smuk og lækker som en Victoria's Secret-model, men hun er virkelig fantastisk interessant på billeder. Hun poserer godt, og hun virker på en eller anden måde befriende uforfængelig på billeder. Hendes mor Kristen er også model og et ikon i branchen, og da Lily første gang blev set på catwalken for Saint Laurent, tænkte mange, at det nok bare var fordi hun havde en kendt mor, for hun lignede ikke umiddelbart en model. Hun har dog hurtigt vist, at hun er en bedre model end de fleste, og jeg elsker at se nye modeserier med hende. Lily har været på forsiden af i-D, Jalouse og Purple samt kampagnepige for Marc Jacobs og A.P.C


Riley Montana lagde hårdt ud med en kampagne for Givenchy, men der har været lidt for stille omkring hende siden. Hun har selvfølgelig gået shows og fået modeserier i bladene, men der kunne godt have været mere buzz omkring hende. Hun er lmin dark horse i denne omgang, da jeg frygter, at hun allerede er i gang med at fade, men jeg håber på en god ss15-catwalksæson og mere arbejde efterfølgende for den mørke skønhed med de mandelformede og kattelignede øjne. 


Ligesom Binx debuterede hollandske Julia Bergshoeff sidste år for Prada og allerede der kom der store forventninger til hende. Hun er i denne sæson kampagnepige for Proenza Schouler, og hun var med i Pradas kampagne i foråret. Hun er denne måned i Vogue Paris ligesom hun har været i engelsk Vogue, Interview, Love Magazine og hollandsk Vogue m.m. Hun er stadig ganske ung, så hun skal nok få mere fart på karrieren, når hun bliver lidt ældre. Hun kan, hvis alt flasker sig, blive rigtig stor.


. Grace Hartzel har den cool-faktor, der har fået Hedi Slimane til at bruge hende i to kampagner for Saint Laurent, og hun har været i Love, Interview og i denne måned Vogue Paris. Hun er lækker på den der måde, som mange kvinder drømmer om, så hun har hvad der skal til for at være langtidsholdbar i industrien. Hun er amerikaner, og hun ser også godt ud på street style-billeder. Det hjælper også ens karriere.

Da Amanda Wellsh åbnede Gucci ss14 og derefter fik Guccis kampagne for samme sæson var hun øjeblikkelig en højstatus topmodel. Hun er efterhånden en af Vogue Paris' go-to girls og hun har også flotte modeserier i andre eksklusive modeblade. Hun er som en rigtig supermodel fantastiske skape kindben og hun kan være både maskulin og sexet. På en måde minder hun mig lidt om franske Aymeline Valade, der er en af mine yndlingsmodeller. Denne sæson er hun blandt andet i front for i front for Paul & Joe. 


Engelske Jean Campbell med aristokratiske rødder har et ansigt, der i den grad brænder igennem på billeder. Hun er uskyldigheden selv - ung, pretty og angel-faced, men der er mere end det bag øjnene. Hun er en favorit i engelsk Vogue, Vogue Italia og Love Magazine. Hun var sidste forår ansigt for Burberry Prorsum og dette efterår er hun en af de udvalgte til Louis Vuittons ambitiøse kampagne skudt af hele tre fotografer. Hun er sammen med danske Kirstin Liljegren samt Liya Kebede fotograferet af Bruce Weber. Hun er ikke den højeste model, men det var Cara Delevingne heller ikke og det er jo gået meget godt for hende.


Argentinske Mica Arganaraz er i denne sæson kampagnepige for Prada og for første gange i mange sæsoner er hun den eneste Prada-pige denne sæson. Den slags skaber karrierer, og har da også straks for modeserier i både engelsk, italiensk og fransk Vogue samt andre cool modemagasiner. Hun er drenget og cool og hun kunne godt blive den nye generations Freja Beha med hendes androgyne og cool stil på gaden og fine billeder i bladene.


Når Steven Meisel og Miuccia Prada kan lide én, så er man godt på vej, og Lexi Boling har haft et godt år. To forsider for Vogue Italia er det blevet til, og hun har derudover haft kampagner for Prada, Alexander Wang, Tommy Hilfiger og Coach. Hun har haft modeserier i de rigtige blade og hun ser cool ud som en moderne Francoise Hardy. Det bliver spændende at se, om hun bliver en af dem, der stadig er i toppen af high fashion om fem år!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar