fredag den 13. februar 2015

Catwalktrends s/s 2015: Broderie Anglaise



De hvide blonder var allesteder på catwalken ss15, og det er let at visualisere modeserier med referencer til klassiske kultfilm som Picnic at Hanging Rock og Virgin Suicides. Lige så yndige og uskyldige hvide blonder kan være, lige så creepy kan de være - jeg tænker gotisk uhygge, genfærd og victoriansk undertrykt begær. 
For os almindelige mennesker er de hvide blonder "praktisk" cute sommertøj, og for sommeren brude er der sikkert også inspiration at hente!

Øverst har vi Valentino/ Chloé, Dior og Roberto Cavalli

 SE RESTEN AF INDLÆGGET EFTER HOPPET

 ^Blumarine/ Chanel/ Rebecca Minkoff/ Alberta Ferretti

^Givenchy/ Gucci/ Roberto Cavalli/ Louis Vuitton

 ^Paul & Joe/ Valentino/ Just Cavalli/ Erdem

2 kommentarer:

  1. Jeg er ikke så flittig til at kommentere (jeg læser især med på telefonen, det er sgu så besværligt at kommentere derfra), men altså: Må jeg ikke lige sige, at jeg ELSKER dine trend-indlæg? Jeg har besluttet mig for ikke at købe flere magasiner siden min exit fra magasin-branchen, og du gør det rigtig let med disse gode indlæg. Så af hjertet tak :-)

    Mvh
    Mette

    SvarSlet
  2. Hej Mette. Ih, det er så dejligt at få en kommentar som denne, selvom jeg er helt forstående overfor, at man ikke orker at lægge en kommentar så tit (eller nogensinde). Det er også helt okay:) Jeg er dog glad for, at høre fra dig. Hvis du starter en blog igen eller lignende - også om noget helt andet end mode, må du meget gerne lægge en kommentar. Håber dit nye job er dejligt:)

    SvarSlet