mandag den 27. april 2015

Roswell


Vi kørte til Roswell i New Mexico i håbet om at se nogle aliens. Byen er kendt for et ufo crash site i 1947, hvilket har tiltrukket alien-lovers og konspirationsteoretikere til byen lige siden. Byen har taget Alien-myten til sig og de fleste butikker - alien-relaterede eller ej - har alien-figurer i vinduerne eller det, der ligner. Derudover er der desværre ikke så meget at komme efter i byen.
Man kunne godt turistmæssigt malke den noget mere. Deres Alien-museum var nærmest en opvisning i hvad, man ikke skal gøre, når man laver et museum...  udover nogle kitchede tableauer, som jeg personligt godt kunne lide. Min humor er omfavner kitch og camp. Jeg kunne godt have brugt mere tid i byen - bare fordi - men vi havde en lang tur tilbage, så besøget blev kort og folk var ikke videre imponerede. Jeg var nok den mest positive.
Skal man til Roswell på grund af aliens, så skal man nok time det med en UFO konference eller festival, tror jeg.

Jeg genså faktisk så sent som i dag første afsnit af tv-serien Roswell, som foregår i byen og handler om tre aliens (i meget smukke menneskekroppe) og et par menneskepiger plus noget kærlighed og noget ingen-må-vide-vores-hemmelighed-plot. Jeg så den, da den originalt blev vist på tv2, men det var virkelig sjovt at se første afsnit igen, når man har været i byen. Jeg kan forestille mig omgivelserne meget bedre. 

^Her poserer jeg professionelt sammen vores monster af en bil... som vi meget betegnende kaldte Brutus! Læg mærke til butikkerne i baggrunden... den slags var der en del af.
Billedet er med, fordi... outfit.... yay. Jeg var i trøje fra American Apparel og nederdel fra Asos samt sko fra Adidas, som jeg stort set havde på hver dag på turen.

^Her kan I se mig med ryggen til på main street downtown Roswell.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar