fredag den 24. april 2015

Street Style Inspiration: Denim


Mens Aarhus summer af fest og farver i dag - der har været årets kapsejlads i Uniparken, har jeg ligget i sengen med forkølelse, halssmerter og ondt i alle bihuler. Nu sidder jeg alene under dynen pumpet op på piller og ser tv. Sikke fredag!
Bjarke drikker øl med sin kammerat, og jeg kan høre musik og latter fra alle hjørner. Jeg har lidt ondt af mig selv;) 

Lad mig fokusere på noget andet.... denim?!! Der var denim allesteder dette forår hos selv de allermest eksklusive modehuse. Under modeugerne var der også ualmindelig mange modemennesker iklædt det prisvenlige materiale. Jeg tænkte, at jeg ville dele lidt inspiration. 

Jeg har det selv lidt blandet med denim , fordi jeg er blevet så pokkers påvirket af al den snak, der har været om, hvor dårlig denimproduktion er for miljøet. Der skal bruges rigtig meget vand... medmindre man køber raw denim, hvilket så vidt jeg ved ikke er så stort i damemode? Heldigvis er der rigtig mange mærker, der forsøger at skære ned på ressourceforbruget i denimproduktionen, og det lyder jo godt. Derudover så findes der rigtig meget denim second hand.
Jeg ved jo godt, at al tøjproduktion er hårdt for miljøet, men som sagt, så har særligt information om denimproduktion tilsyneladende ramt mig? Typisk mig at være selektiv på den måde. 
Jeg kan godt lide denim rent æstetisk. 

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
















































Ingen kommentarer:

Send en kommentar