fredag den 18. september 2015

Danske modeller på catwalken i New York ss16


Det var en rigtig fin New York-sæson for danske modeller. Der var cirka lige så mange modeller, der gik shows, som sidste sæson, men modellerne gik umiddelbart flere og bedre shows. I indlægget her får I dog bare et billede af hver model fra et af de shows, de gik for.
The usual suspects (Nadja Bender, Caroline Brasch-Nielsen og Josephine Skriver) går enten slet ikke shows længere eller springer New York over, så alle danske modeller er relativt nye. Laura Julie, Line Brems, Regitze Christensen og Frederikke Falbe har dog allerede vakt opmærksomhed fra sidste sæson. Nye ansigter som Mathilde Brandi, Laura Sørensen og Sophie Rask virker lovende. Semi-erfarne modeller som Kirstin Liljegren, Charlotte Lindvig og Amalie Schmidt står på vippen mellem at hage sig fast eller fade; vi håber på det første. Emma Oak bliver måske nok aldrig et household name, men det er godt at se hende i New York. Til sidst har vi Emily Astrup:)
Jeg laver også indlæg for London, Milano og Paris.

Givenchy afholdt show i New York i denne sæson, så derfor er der i indlæget her et par modeller, der går show for det franske mærke. Det er ikke en fejl!

^Laura Julie (for Givenchy)

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET

^Laura Sørensen (Exclusive for Calvin Klein)

^Charlotte Lindvig for Proenza Schouler

^Amalie Schmidt for Rodarte

^Frederikke Sofie Falbe for Tommy Hilfiger

^Regitze Christensen for Ralph Lauren

^Mathilde Brandi for DKNY

^Line Brems for Givenchy

^Sophie Rask for Calvin Klein

^Kirstin Liljegren for Ralph Lauren

^Emma Oak for Mayiet

^Emily Astrup for Sally Lapointe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar