lørdag den 3. oktober 2015

Danske Frederikke Falbe for Muse Magazine


 Da jeg begyndte at vise internationale modeserier med danske modeller her på bloggen, var der ikke så mange, at jeg stortset viste alle fra alle magasiner... nu er der så mange, at jeg har vildt mange liggende, og mange jeg helt agter at springe over. Enten er jeg blevet bedre til at finde modeserierne, eller også er der flere danske modeller, der får jobs for de udenlandske magasiner? Det sidste er jo godt nok...
En af de modeller, som er spændende at følge lige nu, er Frederikke Falbe. Hun får masser af "hype", og modeserier med hende i øjeblikket bliver trykt i de cool magasiner, og de er fotograferet af gode fotografer. Modeserierne er stærke, så selv hvis der ikke var dansk deltagelse, så ville de interessere mig.
Her er hun fotograferet af Richard Bush for det italienske Muse Magazine, som jeg kan anbefale, hvis man kan finde det. Jeg har et enkelt af deres magasiner, som jeg fandt i Frankfurt lufthavn. Måske det findes i København - både Politikens Boghal og Magasins bladafdeling er velassorteret, hvilket jeg misunder. Her i Aarhus er det lidt tilfældigt, hvad vi kan finde af de eksklusive halvårlige magasiner. Lige nu kan man faktisk finde både Another Magazine, CR, S Magazine, Tank, Reedtition, Industry, Love og VS. Det er okay. Ikke Muse. Og desværre ikke Pop, som eller var det magasin af de dyre, jeg havde udset mig.
Anyways, her er Frederikke for Muse...

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET







Ingen kommentarer:

Send en kommentar