søndag den 28. februar 2016

Trend: Diademer og Tiaras


Der er rigtig, rigtig mange diademer i omløb på moderedaktionerne, hvilket jeg her demonstrerer med 25 billeder fra 25 modeserier fra den seneste tid. Det kommer selvfølgelig ikke ud af ingenting. Først og fremmest er det fordi stylingen af Saint Laurent ss16 på catwlaken inkluderede diademer eller tiaraer. Også Miu Miu og Louis Vuitton havde diadem-lignende ting i håret, og for små to uger siden fik Tommy Hilfigers modeller også tiara på. 
Når det er Saint Laurent med Hedi Slimane i front, som viser diademer, så er det selvfølgelig ikke på den søde, prinsesse-agtige måde, men mere et rebelsk udtryk for fuck konventioner. Jeg tager gummistøvler og diademer på, lang silkekjole og flanelsweater, diamanter og messy hår osv. Og det er også sådan de fleste piger i modeserierne er stylet.
Jeg gætter på, at det ikke som sådan bliver en modedille ude i virkeligheden, men who knows... Ideen er jo at man ikke skal tage diademet så højtideligt, men tage det på, når man har lyst. Så næste fest - tiara, baby-doll kjole, en læderjakke, udtværet øjenmakeup og et par bikerstølver, og så er du Saint Laurent-hip to go:)

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET

Ingen kommentarer:

Send en kommentar