torsdag den 21. april 2016

Hvide bh-looks fra BalenciagaLidt mere hvidt i lingerie-genren, som trender på catwalken i denne sæson... Jeg skal som før nævnt til konfirmation i morgen, så det anerkender jeg med lidt hvide looks på bloggen:)
Hele Balenciagas kollektion var nærmest hvid - måske var ALT hvidt - jeg husker i hvert fald ikke andre farver fra showet. Det var jo sidste kollektion fra Alexander Wang, der i det hele taget af kørt en meget neddæmpet farvepalet igennem hele sin periode hos Balenciaga. Næste sæson får vi lov at få nogle flere farver, da den nye chefdesigner Demna Gvasalia er mere eklektisk og farverig end sin forgænger. 
Jeg kunne nu rigtig godt lide mange af Balenciagas hvide looks fra denne sæson. Wang tillod flæser og andet romantisk flair, så det ikke bare blev en hvid, minimalitisk kollektion. Mange looks var meget sensuelle og romantiske.
Der er to looks (?!) i dette indlæg, hvor de begge har det tilfællles at overdelen består af bh-skåle med stof omkring fra kavalergangen og opkring hals. Den ene er lukket helt omkring halsen. Den anden kan knappes hele ned. Der er valgt lidt forskellige skørter og underdele til.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
bonus...Ingen kommentarer:

Send en kommentar