tirsdag den 14. juni 2016

Another one with a grey shirt


Forget the face; I am not a model. Bjarke knipser ofte mindst fem-seks billeder af mig, hvis jeg beder ham om at tage et billede af mig med mit kamera, og alligevel er det tit, at jeg har mærkelige, kiksede ansigtsudtryk på alle billederne. Det er voldsomt irriterende, for selvom jeg godt ved, at jeg ikke er gudesmuk, så mener jeg, at jeg det meste af tiden ser sødere ud end på alle de åndsvage billeder af mig selv. Her vender jeg i det mindste ikke det hvide ud af øjenene, men jeg fremhæver alle de forkerte ting ved mit ansigt fx min dejlige store næse:)

Anyhoodles, billederne er fra Lincoln Park Zoo, en zoologisk have i Chicago, der er gratis. Ja, gratis. Det er ret vildt. Gid jeg boede i en by med gratis zoo. Jeg ville hænge ud i zoo'en hele tiden... 
Det er ikke den bedste zoo, jeg har været i, men den minder om mange andre små cityzoos, hvor der er mange forskellige dyr, men få af hver, og hvor dyrene ikke har lige så meget plads som i de lidt større dyreparker, og hvor man ikke altid har de bedste udkigsspots som publikum. Mange af dyrene lægger sig selvfølgelig lige præcis og sover i "the blind spot", så det er svært at se dem. Der var en del ombygning, så mange af dyrene var også midlertidig sat i mindre indhegninger, sendt indenfor eller som med girafferne stadig udenfor, men hvor man kun kunne se dem gennem små vinduer.
Jeg er måske ekstra sensitiv over for zoos, fordi jeg render rundt med mit kamera og tager billeder af alting, og Lincoln Park Zoo er ikke den bedste zoo, hvis man vil have gode billeder af dyrene - jeg er fx ikke glad for tykke, fedtede glasruder samt gitter og hønsestrik, men det er man nok mindre træt af, hvis man ikke har et kamera med:) 
Når man har været i Ree Park, hvor man måtte gå ind til en masse af dyrene, så gør det nok også oplevelsen ved at se en lama og en lemur på afstand mindre fascinerende. Selv deres "gårddyr" måtte man ikke røre ved, og der plejer altså at være klappegeder i de zoos, jeg kender til. Jeg er tosset med klappegeder!

Der var mange søde, sjove og flotte dyr, og som sagt er parken gratis. Derudover har zoo'en et fantastisk udkigsspot over Chicagos skyline, og det er rimelig imponerende i sig selv. Jeg burde lægge et billede ind af det, men nu må I lige nøjes med mig med en kedelig baggrund uden dyr...

Tøjmæssigt er jeg i endnu en grå trøje. Jeg er vild med mine grå trøjer i USA, ser det ud til. Den er fra H&M. Nederdelen er fra & Other Stories. Skoene fra Zara. Halskæden er fra Isabel Marant x H&M. Det var en af de koldeste dage i USA, hvis ikke den koldeste, men altså stadig varmt nok til kort nederdel.

2 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er vildt befriende at du for det første ikke er picture perfect og opstillet, som mange outfit billeder på blogs efterhånden er. For det andet, at dit tøj er "normalt", og ikke 10 cm heels, body con dresses eller chanel/celine fra top til tå. Jeg bliver altid glad når jeg ser der er et outfit indlæg fra dig i min blog feed.

  (når jeg lige genlæser det første jeg har skrevet, lyder det måske ikke som et kompliment, men det er det virkelig!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida.
   Tak, tusind tak. Jeg læser skam hvad, du skriver, som en kompliment. Jeg har selv haft det på samme måde med mange blogs. Jeg starede med at læse blogs, fordi det var sjovt at følge med i almindelige, men interessante folks måde at klæde sig på, men mange blogs blev kedelige i takt med mængden af sponsoreret og lånt tøj voksede. Jeg er heller ikke vild med dem, der klæder sig på til billedet, men så skifter bagefter, fordi outfittet er upraktisk. Og så vil jeg gerne se folk bruge deres tøj på mange forskellige måder i stedet for at alt er nyt, nyt, nyt.
   Min blog er mest for min egen skyld- jeg tjener ingen penge og har relativt få læsere, der kigger med, så billederne er også til for, at jeg om nogle år kan se tilbage på min egen stil og smile, så jeg prøver bare at dokumentere min egen stil som den er, når jeg husker det.
   Jeg ville dog gerne have været lidt mere picture perfect:)

   Slet